Vacature Opleiding tot docent wiskunde (2e graads) in Utrecht

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs

Naam school
Randstad Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Norene Rogier
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Opleiding tot docent wiskunde (2e graads) 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Met ingang van
01-09-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 fte
Aantal uren
In overleg
Omschrijving
Ben jij al bevoegd voor het onderwijs maar ambieer je het lesgeven in de wiskunde? Wellicht is de Randstad Vakschool iets voor jou! In september 2019 start via de Randstad Vakschool weer een (verkorte) opleiding tot tweedegraads docent wiskunde. Deze opleiding biedt je de kans om binnen twee jaar een tweede bevoegdheid  te halen en dit te combineren met een betaalde werkplek. Wat wil je nog meer?

Goed om te weten: Je doorloopt voorafgaand aan de opleiding een assessment om te bepalen of je in aanmerking komt voor dit traject. Het assessment bestaat onder andere uit een portfolio en een kennistoets.

Voor wie is dit traject?
De Randstad Vakschool biedt verschillende verkorte trajecten, onder andere voor de lerarenopleidingen Nederlands en wiskunde. Hoewel we deelname in de toekomst voor zoveel mogelijk mensen mogelijk willen maken, zijn we op dit moment op zoek naar docenten die al een bevoegdheid hebben. Dit kan zowel een 1e of 2e graads bevoegdheid zijn, maar het kan ook een bevoegdheid voor het primair onderwijs zijn. Naast een bevoegdheid heb je ook recente werkervaring in het onderwijs nodig.
Gedurende je opleiding bij de Randstad Vakschool verzorgen wij een werkplek voor je, zodat je zonder zorgen kunt studeren (en werken).  Wij vragen hiervoor een beschikbaarheid van 0,6 fte, zodat je tijd hebt voor je studie. De studiebelasting is 10 tot 12 uur per week. Mocht je voorkeur hebben om meer te werken, is dit uiteraard wel bespreekbaar. Wij denken graag met je mee!

 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Pabo
Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die reeds in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid. Dit kan zowel een 1e, 2e of pabo bevoegdheid zijn. 

In het kort: 
 • reeds bevoegd voor een ander vak (of PO)
 • 0,6 fte beschikbaar
 • bereid tot het volgen van een opleiding
 • pedagogisch bekwaam

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat zijn de voordelen van de Randstad Vakschool?
 • De opleiding wordt (op een eigen bijdrage na) betaald door Randstad
 • Mits je snel reageert kan je ook in aanmerking komen voor een lerarenbeurs waardoor de opleiding kosteloos wordt
 • Wij garanderen een werkplek bij een school uit ons uitgebreide netwerk
 • Salaris conform CAO gedurende je opleiding
 • Baan met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden
 • Persoonlijke begeleiding via Randstad Vakschool, want jouw ontwikkeling staat centraal!

De arbeidsvoorwaarden
 • Salaris conform de geldende cao (VO of MBO)
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaalde vakanties
 • 0,6 (tot 0,8 fte) contract voor 2 jaar

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten of solliciteren?
Ben je zo enthousiast geworden dat je het liefst morgen zou starten? Solliciteer dan direct met recent CV en korte motivatie waarin je aangeeft welke opleiding je zou willen doen via onderstaande knop ‘solliciteren’ of stuur een mail. Is je interesse gewekt, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op. Je kunt me vrijblijvend bellen op 06-19272218 of mailen op norene.rogier@nl.randstad.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.