Vacature Opleiding tot docent Nederlands in Utrecht

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs

Naam school
Randstad Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Norene Rogier
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Opleiding tot docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Met ingang van
01-09-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 fte
Aantal uren
In overleg
Omschrijving
Heb jij een lesbevoegdheid in geschiedenis, maatschappijleer of een ander vak waar momenteel niet zoveel werk in te vinden is? Of heb je een Pabo bevoegdheid, en denk je aan overstappen naar het MBO of VO? Voor diegenen die bovenstaande vragen met ‘ja’ kunnen beantwoorden en zich graag willen omscholen naar docent Nederlands (2e graads), hebben we goed nieuws. Randstad Vakschool gaat met ingang van september 2019 weer verkorte trajecten voor het behalen van een tweedegraads bevoegdheid of een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) aanbieden! Wellicht is dat iets voor jou en kun je op die manier een volledige switch maken of een combinatie maken met het je huidige vak.

Goed om te weten: het traject voor de tweedegraads bevoegdheid duurt maximaal 2 jaar! Je doorloopt van tevoren een assessment.

Voor wie is dit traject?
De Randstad Vakschool biedt verkorte trajecten aan voor een tweedegraads bevoegdheid in de vakken Nederlands en wiskunde. Hoewel we deelname in de toekomst voor zoveel mogelijk mensen mogelijk willen maken, zijn we op dit moment op zoek naar docenten die al een bevoegdheid hebben in een ander vak. Het traject is ook geschikt voor leerkrachten met een afgeronde pabo opleiding. Naast een bevoegdheid heb je ook recente werkervaring in het onderwijs nodig.

Om werk en leren te combineren verzorgen wij gedurende de opleiding een werkplek. Wij vragen hiervoor een beschikbaarheid van 0,6 fte, zodat je tijd hebt voor je studie. De studiebelasting is 10 tot 12 uur per week. Mocht je voorkeur hebben om meer te werken, is dit uiteraard wel bespreekbaar. Wij denken graag met je mee!

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Pabo
Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die reeds in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid. Dit kan zowel een 1e, 2e of pabo bevoegdheid zijn. 

In het kort: 
 • reeds bevoegd voor een ander vak (of PO)
 • 0,6 fte beschikbaar
 • bereid tot het volgen van een opleiding
 • pedagogisch bekwaam

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB (LC bespreekbaar)
Arbeidsvoorwaarden
Wat zijn de voordelen van de Randstad Vakschool?
 • De opleiding wordt (op een eigen bijdrage na) betaald door Randstad
 • Mits je snel reageert kan je ook in aanmerking komen voor een lerarenbeurs waardoor de opleiding kosteloos wordt
 • Wij garanderen een werkplek bij een school uit ons uitgebreide netwerk
 • Goed salaris gedurende je opleiding
 • Baan met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden
 • Persoonlijke begeleiding via Randstad Vakschool, want jouw ontwikkeling staat centraal!
De arbeidsvoorwaarden
 • Salaris conform de geldende cao (VO of MBO)
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaalde vakanties
 • 0,6 (tot 0,8 fte) contract voor 2 jaar

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten of solliciteren?
Ben je zo enthousiast geworden dat je het liefst morgen zou starten? Solliciteer dan direct met recent CV en korte motivatie waarin je aangeeft welke opleiding je zou willen doen via onderstaande knop ‘solliciteren’ of stuur een mail. Is je interesse gewekt, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op. Je kunt me vrijblijvend bellen op 06-19272218 of mailen op norene.rogier@nl.randstad.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.