Vacature Docent Engels, 2de graad in Oostburg

Onderwijs

Over Zwincollege

Naam school
Zwincollege
Contactpersoon
Mevr. Ankéla Booij
Plaats
Oostburg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Zwin College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in West Zeeuws-Vlaanderen met alle opleidingen onder één dak. De school telt 800 leerlingen in het schooljaar 2018-2019 en rond de 100 medewerkers. Kenmerkend voor het Zwin College is de persoonlijke benadering. Het personeel kent de leerlingen en de leerlingen kennen elkaar. We proberen met elkaar een veilige omgeving te creëren waar mensen, leerlingen, ouders en personeel zich thuis voelen. Dit vormt een goede basis voor een succesvolle schoolcarrière op het Zwin College. Het eindresultaat is een waardevol diploma, waarmee je verder kunt op een vervolgopleiding waar dan ook.

Onderwijs op het Zwin College betekent niet alleen dat je kennis vergaart en vaardigheden leert in de vakken van de lessentabel, maar ook dat je kennismaakt met culturele en sportieve activiteiten en de ‘wereld buiten West-Zeeuws-Vlaanderen’. Op die manier proberen wij onze leerlingen optimaal voor te bereiden op ‘het leven’ in de brede zin van het woord. Het ontdekken van eigen talenten, die samen met anderen ontwikkelen, leren dat iedereen verschillende talenten heeft en elkaar ook respecteert. Wij proberen leerlingen te laten ontdekken wie ze zijn en welke vervolgkeuzes bij hen passen.


 

Vacature

Functietitel
Docent Engels, 2de graad 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.8 fte
Aantal uren
20
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een Docent Engels voor de onderbouw van het Zwin College.
Het gaat om een tijdelijke vervanging (zwangerschap) tot eind 2019.

 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Tweede graads bevoegd of studerende voor een tweede graads bevoegdheid.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
De docentenfuncties worden gehonoreerd in schaal LB (minimaal € 2.747,- tot maximaal € 4.186,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.