Vacature Docent economie/M&O 1e gr. Rietveld Lyceum in Doetinchem

Onderwijs

Over Samenwerking Doetinchem

Naam school
Samenwerking Doetinchem
Contactpersoon
Mevr. W. Peters
Plaats
Doetinchem
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur, na goed onderzoek en veel overleg, de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan.
De huidige drie scholen gaan op in twee nieuw te vormen scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum. Het beste van de drie huidige scholen komt terug én er is plaats voor vernieuwing. Ook de huidige drie scholen zullen zich de komende jaren nog volop blijven ontwikkelen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen en de aankomende brugklasser?
Het Houtkamp College en Het Panora Lyceum ontvangen in het schooljaar 2020/2021 hun eerste brugklasleerlingen. De leerlingen van de huidige drie scholen én de brugklassers die in augustus 2019 starten, ronden hun schoolloopbaan af op het Ludger College, het Rietveld Lyceum of het Ulenhofcollege.  

Kijk voor alle actuele informatie op www.houtkampcollege.nl en www.panoralyceum.nl
 
 

Vacature

Functietitel
Docent economie/M&O 1e gr. Rietveld Lyceum 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 - 0,5
Aantal uren
16
Omschrijving
Ben jij een leraar met een hart voor leerlingen? Vind jij het leuk om jouw passie en je kennis van het vak economie/M&O op een inspirerende manier over te brengen aan leerlingen?
  
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’ ontstaat op het Rietveld Lyceum per 
direct een vacature.
 
Wij zoeken een :
 
Ondernemende docent economie / M&O 1e graads voor 16 lesuren (0,4 - 0,5 fte).
 
Het betreft een tijdelijke vacature in verband met ziektevervanging tot de zomervakantie  2019.
 
Rietveld Lyceum
Werken bij het Rietveld Lyceum betekent werken in een schoolorganisatie waarin professionals, samen met de collega’s van het Ludger College en het Ulenhof College, twee andere vo scholen in Doetinchem, toewerken naar twee nieuw te formeren scholen. Zie voor nadere informatie: http://www.achterhoekvo.nl/Samenwerken/samenwerkingdoetinchem/page.aspx/157.  Op professionele wijze werken wij aan een uitdagende en ondernemende leeromgeving voor onze leerlingen. 
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Jouw profiel
Je vindt het leuk om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van leerlingen. Je beschikt over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid economie en M&O. Je hebt ervaring met lesgeven in de bovenbouw. Relevante werkervaring en ervaring met digitale leermiddelen is een pré. 
 
Jouw taken
Je geeft 14 lesuren economie aan bovenbouw vwo en 2 lesuren M&O klassen 5 VWO.
Je werkdagen zijn op maandag, dinsdag, woensdag (ochtend) en vrijdag.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform cao VO
Arbeidsvoorwaarden
De functie wordt gewaardeerd conform de Cao VO. Inschaling is afhankelijk van ervaring en huidige inschaling. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ellis Stevens plaatsvervangend afdelingsleider vwo. Het telefoonnummer van het Rietveld Lyceum is 0314- 326748. Bekijk ook onze website: www.rietveldlyceum.nl.
 
Jouw sollicitatie
Graag ontvangen we je sollicitatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 24 april 2019 online via Meesterbaan. Je kunt hiervoor gebruik maken van onderstaande knop.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.