Vacature Docent Wiskunde, 2de graad in Oostburg

Onderwijs

Over Zwincollege

Naam school
Zwincollege
Contactpersoon
Mevr. Ankéla Booij
Plaats
Oostburg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Zwin College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in West Zeeuws-Vlaanderen met alle opleidingen onder één dak. De school telt 800 leerlingen in het schooljaar 2018-2019 en rond de 100 medewerkers. Kenmerkend voor het Zwin College is de persoonlijke benadering. Het personeel kent de leerlingen en de leerlingen kennen elkaar. We proberen met elkaar een veilige omgeving te creëren waar mensen, leerlingen, ouders en personeel zich thuis voelen. Dit vormt een goede basis voor een succesvolle schoolcarrière op het Zwin College. Het eindresultaat is een waardevol diploma, waarmee je verder kunt op een vervolgopleiding waar dan ook.

Onderwijs op het Zwin College betekent niet alleen dat je kennis vergaart en vaardigheden leert in de vakken van de lessentabel, maar ook dat je kennismaakt met culturele en sportieve activiteiten en de ‘wereld buiten West-Zeeuws-Vlaanderen’. Op die manier proberen wij onze leerlingen optimaal voor te bereiden op ‘het leven’ in de brede zin van het woord. Het ontdekken van eigen talenten, die samen met anderen ontwikkelen, leren dat iedereen verschillende talenten heeft en elkaar ook respecteert. Wij proberen leerlingen te laten ontdekken wie ze zijn en welke vervolgkeuzes bij hen passen.


 

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde, 2de graad 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Met ingang van
z.s.m.
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0 fte
Aantal uren
25 uur
Omschrijving
Voor het Zwin College in Oostburg zijn wij per direct op zoek naar een Docent Wiskunde 2de graad.


 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
De voorkeur gaat uit naar een docent met een tweede graad lesbevoegdheid, maar docenten die studerende zijn, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
De docentenfuncties worden gehonoreerd in schaal LB (minimaal € 2.747,- tot maximaal € 4.186,- bij een fulltime dienstverband). Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.