Vacature Technisch onderwijs assistent (TOA) in Purmerend

Onderwijs

Over Da Vinci College

Naam school
Da Vinci College
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Purmerend
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.
Bijzonderheden
Het Da Vinci College is onderdeel van de Purmerendse ScholenGroep.  

Vacature

Functietitel
Technisch onderwijs assistent (TOA) 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,8000
Omschrijving
De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging Da Vinci College per 1 augustus 2019 een vacature voor een

Technisch onderwijs assistent 
(0,8000 fte) - De werkzaamheden vinden voor een klein deel van het dienstverband ook plaats op het Jan van Egmond Lyceum.

Naar wie zijn wij op zoek? 
Je ondersteunt de docenten in de Bètavakken voor havo/vwo-leerlingen: natuurkunde, scheikunde, Tech Science en biologie. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied(en). Je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen, zorgt voor een veilige leeromgeving en je bent in staat om het maximale uit een leerling te halen.
Van de toekomstige TOA wordt verwacht dat hij/zij meedenkt over het ontwerp en inrichting van ons toekomstige sciencelab in het kader van mogelijke nieuwbouw van onze school.

Wat breng jij mee?
Je beschikt over voldoende theoretische kennis en praktijkkennis van de vakken waaraanlesondersteuning wordt gegeven. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan havo/vwo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Tenslotte ben je een kei in het beheer van installaties, machines, apparaten en instrumenten en kan je deze zelf ook onderhouden.

Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega's. De functie is gewaardeerd in schaal 7, maximaal € 2.986,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.
Solliciteren? 
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. 

Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.