Vacature Directiesecretaresse/management assistent (m/v) in ter apel

Onderwijs

Over RSG Ter Apel

Naam school
RSG Ter Apel
Contactpersoon
Dhr. Bangma
Plaats
ter apel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving
Hoofddoelstelling van de RSG Ter Apel is het invullen van onze zogenaamde regiofunctie: we willen zoveel mogelijk leerlingen uit onze regio uitstekend openbaar onderwijs aanbieden. Wij bieden onderwijs van vmbo-basis tot en met atheneum. Met uitstekend bedoelen we onderwijs dat in een veilige leeromgeving plaatsvindt: leerlingen moeten zich thuis voelen bij ons. Dat proberen we te bereiken door duidelijkheid en structuur aan te bieden zodat leerlingen (maar ook hun ouders!) weten wat er van hen verwacht wordt, maar ook weten wat ze van ons kunnen verwachten. Het is eigentijds onderwijs dat rekening probeert te houden met verschillen tussen leerlingen (en hun behoeftes) en dat alle leerlingen uitdaagt om hun capaciteiten optimaal te ontwikkelen. Dit alles geldt ook voor onze zogenaamde zorgleerlingen. Leerlingen met leer en/of gedragsproblemen proberen we met extra begeleiding tot optimale ontplooiing te laten komen. We zijn van mening dat we door deze werkwijze onze leerlingen de kennis en vaardigheden kunnen laten verwerven die ze nodig hebben in hun toekomst als sociale en mondige burgers.

Vacature

Functietitel
Directiesecretaresse/management assistent (m/v) 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Met ingang van
1 juli 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
-
Omschrijving
Als secretaresse/ management assistent verleen je management- en secretariële ondersteuning ten behoeve van de schoolleiding en specifiek ten behoeve van de Raad van Toezicht en de bestuurder. Je verzorgt onder andere correspondentie, houdt agenda’s bij, plant afspraken, neemt telefoongesprekken aan bij afwezigheid van bijvoorbeeld een leidinggevende en notuleert. Daarnaast houd je de correspondentie over ziekmeldingen bij, verwerk je mutaties in aanstellingen, beheer je personeelsdossiers  en check je samen met het hoofd financiën maandelijks de salariële afwikkeling. Ook ben je, wanneer nodig, gastvrouw/gastheer.
 

 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Je hebt tenminste mbo+ werk- en denkniveau en kennis van management ondersteunende werkwijzen. Daarnaast heb je gedegen kennis van het officepakket (onder andere office 365). Kennis van Magister en Merces is een pré.
Kennis van het onderwijs en specifiek het VO heeft de voorkeur.

Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang:
  • communicatief sterk zowel schriftelijk als mondeling;
  • op verschillende niveaus kunnen communiceren;
  • initiatiefrijk en zelfstandig;
  • samenwerken, vakkundig, betrokken, reflectief vermogen;
  • toegankelijk, ook voor ouders en leerlingen;
  • goed kunnen plannen en organiseren;
  • zorgvuldig en integer handelen.
     

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
8
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke vacature die bij goed functioneren wordt omgezet in een vaste benoeming. De inschaling binnen CAO VO geschiedt op basis van opleiding en ervaring. Het brutosalaris exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering bedraagt maximaal € 3374 per maand (CAO VO) bij een aanstelling van 1 fte.
 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. Kandidaten vanuit DOVOC worden beschouwd als interne kandidaten. Voor meer informatie over de vacature en de functiebeschrijving kunt u contact opnemen met de heer A.H. Bangma, hoofd bedrijfsvoering, 06-18685160.

Reageren kan tot en met maandag 6 mei as.

Gesprekken vinden plaats in de week van 14 mei.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.