Vacature Onderwijsassistent MLC2019005 in Cuijk

Onderwijs

Over Merletcollege

Naam school
Merletcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Cuijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Merletcollege
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent MLC2019005 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Met ingang van
15-04-2019
FTE
0,8
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons daarom niet met een specifiek onderwijskundig concept, zoals jenaplan- of montessori. Wel profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.

Het Merletcollege, locatie Grave, is op zoek naar een flexibele, handige en betrokken onderwijsassistent met ingang van 1-8-2019 voor 0,8-1,0 fte. De functie is gewaardeerd op schaal 6 (zie functieboek op ww.omo.nl)

De onderwijsassistent ondersteunt schoolbreed bij de vakken dienstverlening en producten, natuur en techniek en handvaardigheid. Ook inzet bij biologie, natuurkunde, scheikunde (onderbouw) komt voor. Er wordt intensief samengewerkt met de docenten van deze secties en de Technisch Onderwijs Assistent. Wij verwachten van onze nieuwe onderwijsassistent dat hij/zij een ruime taakopvatting heeft en zijn/haar kwaliteiten inzet bij de voorbereiding en organisatie van buitenlesactiviteiten (o.a. opbouw decor bij voorstellingen).

Blink jij uit in technisch inzicht, creativiteit en handigheid? En haal je er voldoening uit om leerlingen én collega’s verder te helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Voor meer informatie over het Merletcollege kun je onze website bekijken, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Is je interesse gewekt, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. Je motivatiebrief en cv kun je tot 5 mei 2019 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Kijk ook gerust bij onze andere vacatures, wellicht is een combinatie van vacatures mogelijk. Van 20 april t/m 5 mei zijn wij i.v.m. de meivakantie (telefonisch) niet bereikbaar.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.