Vacature Conciërge Zwij181923 in Veghel

Onderwijs

Over Zwijsen College Veghel

Naam school
Zwijsen College Veghel
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Veghel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
Het Zwijsen College is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Veghel. Vanuit een modern gebouw bieden we eigentijds onderwijs aan ca. 1600 leerlingen. Leerlingen en leraren ervaren onze school als een veilige gemeenschap waar het vanzelfsprekend is dat je er voor elkaar bent.
 
Onze visie op voortgezet onderwijs gaat uit van de individuele behoefte van de leerling. We bieden leerlingen die daartoe gedreven zijn de ruimte om mee te denken over hun eigen leerroute. We passen het onderwijs aan de leerlingen aan door te kijken waar zij kunnen versnellen, verbreden of verdiepen. Zo bieden wij bijvoorbeeld VWO-leerlingen, die willen en kunnen versnellen de mogelijkheid om (delen van) hun diploma reeds in 5 jaar te behalen (FastLane VWO) en/of een extra vak zoals bijvoorbeeld chinees of natuurwetenschappen te volgen (FastLane VWO+). Aan leerlingen van de HAVO bieden wij de mogelijkheid om enkele vakken op VWO-niveau te doen. Steeds meer maken wij gebruik van digitaal leermateriaal.
 
Als academische opleidingsschool bieden wij een driejarig begeleidingstraject voor startende leraren en stimuleren ervaren leraren onderzoek te doen binnen de school. Naast het reguliere onderwijs is er op het Zwijsen College extra aandacht voor de bètavakken.
Bijzonderheden
Het Zwijsen College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Conciërge Zwij181923 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Met ingang van
09-04-2019
FTE
0,8
Omschrijving
Voortgezet Onderwijs Veghel bestaat uit het Zwijsen College (HAVO en VWO) en het Fioretti College (MAVO, VMBO en PRO), gevestigd in Veghel. Vanuit twee moderne gebouwen bieden we eigentijds onderwijs aan bijna 3000 leerlingen. Leerlingen en leraren ervaren onze scholen als een veilige gemeenschap waar het vanzelfsprekend is dat je er voor elkaar bent.

Het Zwijsen College gaat uit van de individuele behoefte en talenten van de leerling. Leerlingen die daartoe gedreven zijn, krijgen de ruimte om mee te denken over hun eigen leerroute. Het onderwijs wordt aangepast aan de leerlingen door te kijken naar waar zij kunnen versnellen, verbreden en verdiepen. Dit leidt tot onderwijs op maat onder de slogan ‘Zoveel talenten, zoveel Zwijsen’.

Het Fioretti College wil haar visie vormgeven door twee kernbegrippen die centraal staan in de werkwijze ‘praktisch en persoonlijk’. Praktisch staat voor betekenisvol en ervaringsgericht onderwijs. Persoonlijk staat voor weten wat je (als leerling) kunt, gezien worden in je individuele mogelijkheden, achtergrond, motivatie en gewaardeerd worden om wie je bent. Dit krijgt onder meer gestalte in een goed opgezette leerlingbegeleiding.

Op dit moment wordt de onderwijsondersteuning (OOP) heringericht en wordt er gewerkt naar één centrale dienst. Hierin is een eigentijdse onderwijsondersteuning het uitgangspunt: een ondersteunende organisatie die bijdraagt aan excellent onderwijs, die passend is bij het type onderwijs dat wordt gegeven en die past bij de ontwikkeling van de scholen. Een organisatie die hoogwaardige en efficiënte ondersteuning levert binnen de financiële kaders en die zich flexibel kan aanpassen aan de omstandigheden.

Het Zwijsen College is op zoek naar een:

Conciërge
0,8 fte

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit: toezichthoudende taken in en rondom de school, het aanspreken van leerlingen op ongewenst gedrag en het helpen van leerlingen bij eventuele vragen die zij hebben. Tevens word je ingezet bij het openen en sluiten van het gebouw, het verrichten van receptietaken, het verzorgen van kopieerwerk, verrichten van surveillancetaken en ondersteuning bij ouderavonden en andere avondactiviteiten. Daarnaast zal je als lid van het BHV-team worden ingezet bij hulpverlening bij calamiteiten. Ook dien je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te verrichten, het (kleine) storingen aan apparatuur te verhelpen, het buitenterrein te onderhouden en eventuele andere voorkomende werkzaamheden te verrichten.

Vanwege de nauwe samenwerking tussen de scholen kan het ook voorkomen dat je bij het Fioretti College te Veghel wordt ingezet voor werkzaamheden.

Wij vragen
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega met twee rechterhanden, aantoonbare ervaring met jeugd tussen de 12 en 18 jaar en met uitstekende pedagogische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een natuurlijk overwicht en bent niet bang om op leerlingen af te stappen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed. Je bent initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig. Een EHBO/BHV diploma is gewenst. Je moet in ieder geval de woensdagen en vrijdagen beschikbaar zijn.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een leuk team in een informele werkomgeving. De CAO OMO is van toepassing. De conciërge is een medewerker bezoldigd in schaal 4 (€ 1674 - € 2331 bruto per maand op basis van fulltime baan) van de salarisschalen OOP van de CAO VO. Verder bieden wij diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijna alle schoolvakanties vrij en een eindejaarsuitkering.


Voor meer informatie over deze vacature of het Zwijsen College kunt u contact opnemen met Elles Fouchier-Klerkx, P&O adviseur, tel nr. 0413-366941. Of via de website www.zwijsencollege.nl.

Solliciteren
Uitsluitend via www.omo.nl.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.