Vacature Docent Engels 1e graad in Katwijk

Onderwijs

Over Pieter Groen

Naam school
Pieter Groen
Contactpersoon
Mevr. CPM Quist
Plaats
Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Pieter Groen (mavo, havo, vwo, tweetaligonderwijs, Pieter Groen Academy/wetenschap musicalklas en sportklas)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra's Pieter Groen Academy (wetenschap), musical klas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor  een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.

Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 1e graad 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Aantal uren
25 lessen
Omschrijving
Over ons
Jouw uitdaging
Ben jij een enthousiaste eerstegraads bevoegde docent Engels (of in opleiding daarvoor) dan hebben wij een baan voor je. Je geeft les aan met name bovenbouw havo en vwo, maar ook 3vwo tto. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen. Je bent overtuigd van tto-onderwijs en wilt daar ook participant zijn in de ontwikkeling. Tevens ben je vaardig in het gebruik van ICT en een voorstander van doeltaal-voertaal.
 

Jouw team
Je bent lid van de sectie Engels die uit 8 docenten bestaat. Naast het werken met de methode in boekvorm en digitaal, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek.
Je wordt bij start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in je tweede jaar zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Over jou

Jij bent
Studerende in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid Engels. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent, aan.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van opleiding en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:
  • Een welkomstpremie van € 6.000[1]  (na gebleken geschiktheid)
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid of een tto aanvulling 
  • salaris conform cao VO in schaal LB/LC en een eindejaarsuitkering
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars
 
[1] De welkomstpremie is naar rato van de betrekkingsomvang en conform de interne regels
 
Onze school
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1300 leerlingen en is groeiende vanwege goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan.  Pieter Groen is een school voor ondernemend leren, met als extra’s Pieter Groen Academy (wetenschap), musicalklas en sportklas. Daarnaast bieden wij tweetalig onderwijs (tto) op alle niveaus. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
De sollicitatietermijn sluit op 31 mei 2019. De brievenselectie vindt plaats op 3 juni 2019.
 
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mathilde Visser, Adjunct-directeur, e-mail: m.visser@andreascollege.nl. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 071 4024201
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Christien Quist, personeelszaken telefonisch bereikbaar op nummer 071 4061064
 
Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.