Vacature Docent Frans in Oldenzaal

Onderwijs

Over Twents Carmel College

Naam school
Twents Carmel College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Frans 
Plaatsingsdatum
15-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3352
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7 - 0,8
Omschrijving
Ben jij tweedegraads docent Frans, die het als een uitdaging ziet om leerlingen te enthousiasmeren voor een mooie taal? Wil jij je met een team van betrokken collega's inzetten voor goed onderwijs en wil je parttime aan de slag bij het Twents Carmel College in Oldenzaal? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Frans aan leerlingen in de onderbouw van havo en vwo en klassen 3 havo en/of 3 vwo.

Tijdens jouw lessen werk je met de leerlingen aan het ontwikkelen van de vaardigheden lezen, luisteren, spreken en schrijven.
Samen met jouw collega's uit de sectie werk je aan onderwijsontwikkeling en kwaliteitsverbetering en ontwerp je een samenhangend en uitdagend onderwijsaanbod, waarmee het lukt om de leerlingen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. 

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Frans. Met jouw motiverend vermogen en liefde voor het vak Frans is het voor jou 'pas de problème' om leerlingen wegwijs te maken in de Franse taal.
Net als je teamgenoten ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling. De kans om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van het vak Frans pak je met beide handen aan. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten én affiniteit met de onderbouw havo/vwo, vind je bovendien gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep.

Je staat open voor contact met ouders en collega's. Van jou verwachten we dat je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback.

Je investeert in je relatie met de leerlingen. Je bent bekend met het gedachtengoed van de 'zes rollen van de docent' en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen, waarbij je de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van leerlingen stimuleert.

Jouw werkplek
Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo, havo en vwo ( atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 500 medewerkers.
Locatie de Thij vervult met haar brede onderbouw een streekfunctie. 150 medewerkers verzorgen er het onderwijs voor ruim 1.100 leerlingen. Het lesaanbod varieert van vmbo tot en met havo/vwo/vwo . Havo/vwo- en gymnasiumleerlingen blijven tot en met klas 5/6 op de Thij.

Nieuwe collega's worden ingewerkt door een vakcoach en krijgen intensieve begeleiding op didactisch gebied.

Ons aanbod
Het betreft een parttime functie van ongeveer 0,7 - 0,8 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.  De ingangsdatum is 1 september 2019.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal € 4.186,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevr. Jackie Bosch
Functie: adjunct-directeur
Telefoon: 0541- 572780

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 
Tijdens de voorjaarsvakantie (van 20 april tot en met 5 mei 2019) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 6 mei 2019 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Zie functieprofiel
Arbeidsvoorwaarden
Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.