Vacature Leraar Engels? Kom verder! in Hilversum

Onderwijs

Over College de OpMaat

Naam school
College de OpMaat
Contactpersoon
Mevr. M.T. Meereboer
Plaats
Hilversum
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo
Beschrijving
College de Opmaat is een vmbo-school die er naar streeft alle leerlingen zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen. Een kleine school waar respect en aandacht voor de ander centraal staan. College de Opmaat wil een uitwijkmogelijkheid zijn voor leerlingen die vast lopen in het reguliere onderwijs, maar met ondersteuning wel naar passend vervolgonderwijs begeleid kunnen worden.

College de Opmaat is een locatie van CVO 't Gooi waarvan het Comenius College, de Savornin Lohmanschool en het Hilfertsheem College deel uitmaken. Samen vormt het een scholengemeenschap waarbinnen een breed scala van voortgezette onderwijsvormen aanwezig is.

Vacature

Functietitel
Leraar Engels? Kom verder! 
Plaatsingsdatum
12-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Ben jij onze nieuwe leraar Engels? Kom verder!


Wij zijn College De Opmaat in Hilversum en hebben een baan voor je.
 
Jij bent zo’n leraar die het geweldig vindt om vmbo’ers met een extra uitdaging tóch Engels te leren. Met warme aandacht en gebruik makend van de faciliteiten geef je gepersonaliseerd les op maat. Jij moedigt leerlingen aan om hun talenten te ontwikkelen en ondersteunt dat met de stevige ambitie dat ze goede resultaten gaan behalen.
 
Wij zijn een beroepsgerichte vmbo-school (basis, kader en gl/tl). Kleinschalig, persoonlijk, open en behulpzaam: een ‘warm bad’ voor iedereen die in ons prachtige, eigentijdse schoolgebouw deel is van de school. Mede vanuit onze open christelijke grondslag vinden wij veiligheid, eerlijkheid en respect erg belangrijk. Vandaar onze slogan: ‘College de Opmaat gaat VER’.
 
Wij verwachten van jou dat je ook een bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van de school, op je eigen vakgebied, maar ook breder. Wat vind jij interessant om op te pakken? Het is fijn als je al eerder hebt lesgegeven aan leerlingen met een lwoo-indicatie en ervaring hebt met digitale leermiddelen.
 
De procedure omvat een gesprek, een meeloopochtend om onze leerlingen en team te leren kennen en een proefles. Voor eind mei willen we de procedure afronden. De functie gaat in op 1 augustus 2019. De omvang van de vacature is 0,4 fte.
 
Heb je interesse? Mail ons dan je reactie uiterlijk op 5 mei 2019 via n.deru@cvogooi.nl t.a.v. Marie-Trees Meereboer, adjunct-directeur.
Wij zien je bericht met belangstelling tegemoet.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Je bent tweedegraads bevoegd docent Engels
Het is een pré als je ervaring hebt in het werken met leerlingen met een LWOO-indicatie
Het is fijn als je al ervaring hebt in het werken met digitale leermiddelen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
afhankelijk van je niveau en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
conform CAO-VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De procedure omvat een gesprek, een meeloopochtend om onze leerlingen en team te leren kennen en een proefles. Voor eind mei willen we de procedure afronden. 
 
Heb je interesse? Mail ons dan je reactie uiterlijk op 5 mei 2019 via n.deru@cvogooi.nl t.a.v. Marie-Trees Meereboer, adjunct-directeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.