Vacature Technisch Onderwijsassistent (m/v) in Druten

Onderwijs

Over Pax Christi College

Naam school
Pax Christi College
Contactpersoon
Mevr. Linda Burgers
Plaats
Druten
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Pax Christi College is een school voor álle leerlingen. Of je nu arts, metselaar of docent wilt worden, je krijgt het onderwijs dat bij je past. Als regionale scholengemeenschap in het land van Maas en Waal heeft het Pax Christi College alle onderwijssoorten in huis, van vmbo tot gymnasium.
 
Ze willen 'eruit halen wat er in zit' en streven ernaar iedere leerling naar het voor hem hoogst haalbare diploma te leiden. Met goed onderwijs legt de leerling een goede basis voor zijn toekomst. Leerlingen die toch tussentijds naar een andere schoolsoort willen overstappen, kunnen op het Pax Christi College blijven.

Het vmbo-onderwijs is op het Pax Christi College een combinatie van theorie en praktijk. Leerlingen krijgen hun praktische onderwijs voor een deel in de praktijkvleugel van de hoofdvestiging. Daar zijn onder meer een schoonheidssalon, een verpleeghuiskamer, kinderopvang en een timmerwerkplaats zo natuurgetrouw mogelijk nagebootst. Leerlingen leren er samenwerken en er hun sociale vaardigheden verder ontwikkelen. Dat bereidt ze nog beter voor op hun latere beroep.

Onze havo en vwo leggen een goede basis voor het vervolg van de schoolloopbaan. Als Universumschool hebben wij contacten met het bedrijfsleven, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit. Onze leerlingen doen het goed aan hogescholen en universiteiten, mede door de studievaardigheden die ze op het Pax Christi College hebben ontwikkeld.

Goed onderwijs is méér dan kennis. Zij hechten aan sfeer, respect en je thuis kunnen voelen op school. Die sfeer maken ze samen, tijdens activiteiten als schoolfeesten of excursies. Ze zijn een Cultuurschool en dat laten we onder andere zien op muziekfestivals en in toneelvoorstellingen.
 
Bijzonderheden
Extra:
Vernieuwend bètaonderwijs als Universumschool. Samenwerking met hogeschool, universiteit en bedrijfsleven op praktisch en theoretisch gebied.

 
 

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijsassistent (m/v) 
Plaatsingsdatum
12-4-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Referentienummer
PCC-013
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Het Pax Christi College te Druten zoekt voor de locatie Pax havo/vwo met ingang van 1 augustus 2019 een:
 
 
Technisch Onderwijsassistent (m/v)
0,6 fte
 
 
Werkzaamheden
De vacature betreft het assisteren van de natuurkundedocenten.
 
Functie-eisen
Je hebt een relevante opleiding gevolgd en je hebt kennis over het vakgebied natuurkunde.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang: goed klassenmanagement, vakinhoudelijke- en vakdidactische kennis, communicatief vaardig in het overbrengen van kennis, sociale vaardigheden en inlevingsvermogen, samenwerken met collega’s in de sectie en pedagogisch verantwoord lessen verzorgen.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke vacature tot en met uiterlijk 31 juli 2020. De salariëring geschiedt op basis van functieschaal 6 van de cao-VO, met een maximum van  € 2.710,- bruto per maand vanaf 1 juni 2019 op basis van een fulltime aanstelling.

Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij mevrouw L. Burgers, medewerker P&O, (0487-512403).
 
Meer informatie over het Pax Christi College kun je vinden op onze website: www.paxchristicollege.nl.
 
NB: De school is van 22 april 2019 tot en met 3 mei 2019 gesloten in verband met de meivakantie.
 
Solliciteren
Je kunt tot en met 7 mei 2019 solliciteren door op onderstaande button te klikken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
6
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.