Vacature Docent Engels 2e graad in Bunschoten

Onderwijs

Over Oostwende College

Naam school
Oostwende College
Contactpersoon
Mevr. H. Nawijn
Plaats
Bunschoten
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Oostwende College is een bewust christelijke middelbare school met 400 leerlingen en 50 personeelsleden. De bijbel en de waarden en normen uit de christelijke traditie zijn onze inspiratiebronnen. Het gegeven onderwijs voor vmbo basis, kader, mavo, havo en vwo is ondernemend, binnen een overzichtelijke, persoonlijke omgeving. 

Ondernemend
Ondernemend onderwijs is het aanleren van een ondernemende houding en ondernemend gedrag. Juist het aanleren van ondernemende vaardigheden als samenwerken, initiatief tonen en plannen brengt de leerling verder, binnen of buiten een ondernemende omgeving. Tijdens projecten komen de leerlingen in contact met het bedrijfsleven, de overheid en overige instanties buiten de school. De ondernemersgeest van het Oostwende College past bij de ondernemende standplaats van de school: Bunschoten-Spakenburg.  
 
Persoonlijk contact
Op het Oostwende College is het hard werken voor leerlingen, binnen een gezellige, warme sfeer. We hebben als leerlingen en docenten aandacht voor elkaar. Het Oostwende is een overzichtelijke school, waar je gekend wordt. Persoonlijk contact staat centraal.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 2e graad 
Plaatsingsdatum
12-4-2019
Met ingang van
1 september 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.4 Fte
Aantal uren
ong 12
Omschrijving
Profiel Het Oostwende College is een open christelijke school met 400 leerlingen en 50 personeelsleden die midden in de gemeenschap Bunschoten-Spakenburg staat. Het Oostwende College is een overzichtelijke en persoonlijke school die staat voor ondernemend onderwijs. Het gaat hierbij om een ondernemende houding die kenmerkend is voor de hele school. Op basis van onze christelijke waarden willen we ondernemend gedrag stimuleren. Dit impliceert respect voor de ander. De school heeft een breed onderwijsaanbod en een goede mix van binnen- en buitenschools leren. Inmiddels is een levendige verbinding ontstaan tussen bedrijven, instellingen en het Oostwende College.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Ø Je beschikt (binnenkort) over een tweedegraads lesbevoegdheid Engels.
Ø Je bent in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen.
Ø Naast bekwaamheid in het vakgebied, ben je competent in reflectie en ontwikkeling en in het samenwerken met collega’s.
Ø Je bent een stevige persoonlijkheid, kunt structuur aanbrengen, bent flexibel, en kunt een goede verbinding met de leerlingen tot stand brengen.
Ø Je bent ondernemend en kunt relativeren.
Ø Wij vragen van jou als kandidaat dat je de identiteit van onze school kunt onderschrijven. 
> Wonende binnen een straal van 50 kilometer.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Ø Een uitdagende functie waar ruimte is voor eigen initiatief.
Ø De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
Ø Een prettige werksfeer in een kleinschalige omgeving en een collegiaal team.
Ø Op deze functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring.
Ø Het betreft een tijdelijke LB-functie tot 1 augustus 2020 met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.
> Een Macbook in bruikleen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie en solliciteren? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk Koelewijn (vestigingsdirecteur Oostwende), tel. 033 – 299 74 00. Of kijk op oostwende.nl of meerwegen.nl (overkoepelende scholengroep). Jouw motivatiebrief en cv ontvangen wij graag voor maandag 6 mei gericht aan de vestigingsdirecteur Oostwende, de heer H. Koelewijn. Van 22 april tot 6 mei is de school niet bereikbaar vanwege de meivakantie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.