Vacature Docent Biologie 0,4 fte in Den Haag

Onderwijs

Over Dalton Den Haag

Naam school
Dalton Den Haag
Contactpersoon
Mevr. K. van de Gevel
Plaats
Den Haag
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving

De Dalton Den Haag is een school voor openbaar onderwijs, met een HAVO-, Atheneum- en Gymnasiumafdeling. De school heeft een rijke traditie, en staat garant voor een brede en veelzijdige opleiding. Zo kent de school een theaterklas en is er ook de mogelijkheid om tweetalig onderwijs te volgen.
De Dalton Den Haag is een dynamische school waar collegiale samenwerking even vanzelfsprekend is als ruimte voor individuele ontplooiing. De school is voor onze leerlingen een veilige, open en gezellige school, voor medewerkers een werkplek waar betrokkenheid en onderwijskundig vakmanschap de toon zetten. De school kenmerkt zich door te blijven streven naar een hoge kwaliteit. En dat lukt, getuige de inspectierapporten en de kwaliteitskaarten.

De Dalton Den Haag onderhoudt nauwe contacten met het ICLON in Leiden en de Hogeschool Rotterdam en biedt opleidingsplaatsen aan docenten-in-opleiding.

Tot ziens op Dalton Den Haag!

Bijzonderheden

Dalton Den Haag biedt een tweetalige vwo-opleiding aan. Een goede beheersing van de Engelse taal strekt tot aanbeveling.

Vacature

Functietitel
Docent Biologie 0,4 fte 
Plaatsingsdatum
12-4-2019
Met ingang van
01082019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4
Omschrijving
De sectie biologie bestaat uit vijf docenten. We zoeken naar een collega die initiatiefrijk, enthousiast en teamgericht is. Het spreekt voor zich dat de collega zich kan vinden in de uitgangspunten van daltononderwijs. Naast de lesuren hebben we ingeroosterde daltonuren waarin leerlingen zelfstandig of samen aan taken werken. De sectie biologie werkt met de methode Biologie voor jou in de onderbouw en Nectar in de bovenbouw. Vanaf komend jaar wordt in de vierde klassen de methode Biologie voor jou MAX ge├»ntroduceerd. Een eerstegraads bevoegdheid is een pr├ę (of je bent bezig deze bevoegdheid te behalen).
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Het verzorgen van lessen biologie in onder- en bovenbouw
Het begeleiden van daltonuren
Het begeleiden van profielwerkstukken
Het ontwikkelen van lesmateriaal
Het participeren in sectieoverleg
Het beoordelen van toetsen en werk van leerlingen

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
op basis van bevoegdheid
Arbeidsvoorwaarden
De CAO VO is van toepassing. Inschaling vindt plaats op basis van bevoegdheid en werkervaring.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Katrien van de Gevel, rector. Bellen voor informatie mag ook: 070-3084180. Heb je zin om op onze school te komen werken, stuur dan je cv met een korte motivatie voor 6 mei 2019. Sollicitaties vinden uitsluitend plaats via meesterbaan.nl.

De gesprekken vinden plaats in de week van 13 mei. Het geven van een proefles kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.