Vacature Orthopedagoog/schoolpsycholoog in Veenendaal

Onderwijs

Over Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal

Naam school
Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal
Contactpersoon
Mevr. Suzanne Elbertsen
Plaats
Veenendaal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Werken op CSV Het Perron
 
CSV (vmbo en praktijkonderwijs) is samen met ROC A12 gevestigd op Het Perron. Beide scholen werken samen aan de ontwikkeling van sterk, verticaal beroepsonderwijs. CSV Het Perron is een Christelijke school. Leerlingen en docenten werken in een modern schoolgebouw met eigentijdse faciliteiten. Ons motto is Levensecht leren, leren door doen!
 
Leerlingen en docenten werken in leerhuizen en in moderne praktijkruimtes.  Docenten werken in (kleine) teams die verantwoordelijk zijn voor een groep leerlingen. Om onze leerlingen goed voor te kunnen bereiden op een plaats in de maatschappij werken we veel samen met het bedrijfsleven en instellingen.
 
CSV Het Perron heeft veel  te  bieden voor docenten en onderwijsondersteunend personeel:
 
·         Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanperspectief
·         Intensieve en passende begeleiding van nieuwe docenten
·         Vorm geven aan innovatief modern (beroeps)onderwijs
·         Leren door samen te werken
·         Grote betrokkenheid
·         Taakbeleid  wordt afgestemd op ieders kwaliteiten
·         Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Bijzonderheden
CSV maakt deel uit van het Regionaal Samenwerkingsverband VIA.

Vacature

Functietitel
Orthopedagoog/schoolpsycholoog 
Plaatsingsdatum
12-4-2019
Met ingang van
augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Aantal uren
0,6 wtf
Omschrijving
Voor CSV Het Perron zoeken wij een ervaren orthopedagoog/schoolpsycholoog (0,6 WTF) 
Het team OSC (onderwijs service centrum) bestaat uit ongeveer 10 medewerkers en verzorgt de leerlingbegeleiding binnen onze organisatie. De vacature is 0,6 wtf en betreft 3 werkdagen. De donderdag is een verplichte werkdag, de rest van de werkdagen in overleg. 
 
Functie-eisen en functie-inhoud: 
  • Je beschikt over een afgeronde universitaire studie Orthopedagogiek, Ontwikkelingspsychologie of Kinder- en Jeugdpsychologie met aantekening voor diagnostiek en hebt affiniteit met het onderwijs.  
  • Je beschikt over ruime relevante werkervaring.  
  • In deze functie als orthopedagoog op een school voor VMBO en Praktijkonderwijs houd jij je bezig met de sociaal-emotionele ontwikkeling en cognitieve ontwikkeling van leerlingen.  
  • Je onderhoudt contact met de zorgco├Ârdinatoren, zorgspecialisten, mentoren, leerlingen, ouders, externe professionals en neemt deel aan diverse overlegvormen. 
  • Jouw taak is om uit te zoeken welke ondersteuningsbehoeften een leerling heeft zodat deze in het reguliere onderwijs kan gedijen.  
  • Je geeft handelingsadviezen aan onderwijsprofessionals. Door jouw kennis van verschillende diagnoses / gedragsbeelden weet jij welke benadering voor welke leerling het beste werkt.  

Je gaat uit van de mogelijkheden, talenten en perspectieven die leerlingen hebben, brengt dit in kaart en houdt daarbij rekening met de beperkingen. Door coaching van docenten op het gebied van onderwijsinnovaties is je bereik groter dan de individuele leerling. 
  • Je hebt een kritische houding, beschikt over analytisch denkvermogen, motiverende gespreksvaardigheden, kan zelfstandig en gestructureerd werken en investeert in het maken van verbinding. Verbinding tussen ouders en school, maar ook verbinding tussen onderwijs en jeugdhulpverlening.  

 
Het betreft een reguliere vacature m.i.v. schooljaar 19/20 (start rond augustus 2019) met de duur van een jaar. Bij voldoende formatie en goed functioneren is verlenging van het contract mogelijk.   
 
Salarisindicatie: schaal 11 cao vo.  
 
Ge├»nteresseerd? 
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Stuur dan uiterlijk 1 mei 2019 een motivatiebrief en CV t.a.v. Suzanne Elbertsen, afdeling P&O naar personeelszaken@de-csv.nl of reageer via meesterbaan. 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Locatiedirecteur CSV het Perron Daan Diepeveen, via d.diepeveen@de-csv.nl. 
I.v.m. de meivakantie bij Het Perron van 19 april tot 6 mei 2019, zal er na deze periode een bevestiging vanuit P&O worden verstuurd.  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO VO schaal 11
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.