Vacature Beleidsondersteunend medewerker facilitair in Amsterdam

Onderwijs

Over Voortgezet Onderwijs van Amsterdam

Naam school
Voortgezet Onderwijs van Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. M. Sousa Encarnacao
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (ook wel: VOvA) is een brede scholengroep in Amsterdam met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties, verdeeld over de  stad Amsterdam en telt in totaal zo’n  3250 leerlingen en 450 medewerkers.
 
Het bedrijfsbureau bestaat uit de afdelingen: leerlingenadministratie, P&O, financiële administratie, kwaliteit en beleid, facilitaire zaken, PR & Communicatie en het secretariaat. Er werken ongeveer 21 medewerkers. Daarnaast worden centraal, bij het ROC van Amsterdam, diensten als HRM, ICT, salarisadministratie en beheer en onderhoud, ingekocht. Het VOvA is gelieerd aan het ROC van Amsterdam en daarmee onderdeel van de koepel ROC van Amsterdam en Flevoland. 

Vacature

Functietitel
Beleidsondersteunend medewerker facilitair 
Plaatsingsdatum
12-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
19/20 027
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8 - 1,0 fte
Omschrijving
In verband met het vertrek van onze collega zijn wij op zoek naar een beleidsondersteunend medewerker Facilitair voor het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam.
 
Als beleidsondersteunend medewerker Facilitair heb je samen met de Facilitair Specialist de verantwoordelijkheid voor de facilitaire organisatie. Samen ondersteun je alle schoollocaties betreffende facilitaire zaken en onderhoudt je de contacten met het Facilitair Bedrijf van het ROCvA. Je bent een enthousiaste, gedreven en allround medewerker die het vakgebied goed kent, open staat voor uitdagingen en wil bijdragen aan ontwikkeling.
 
Wat ga je doen?
·       Je bent aanspreekpunt voor facilitaire zaken van de verschillende locaties (onder andere het monitoren van klachten en                      uitzetten van acties naar bijvoorbeeld leveranciers en de afdeling huisvestiging bij het ROCvA). Ook lever je een bijdrage aan            alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling.
·       Je stelt activiteitenplanningen op en levert overzichten en rapportages op voor het management. Ook neem je deel aan diverse          projecten.
·       Je organiseert en coördineert uiteenlopende facilitaire werkzaamheden onder andere op het gebied van gebouwbeheer,                     contracten, veiligheid en Arbo.
·       Je vertaalt regelgeving naar procedures, werkinstructies, draaiboeken en plannen voor de locaties van het VOvA.
·       Je geeft invulling aan wensen vanuit de investeringsbegroting inclusief het bijhouden van de uitputting hiervan. In overleg met             de Facilitair Specialist bepaal je of en hoe aan een investering gevolg kan worden gegeven.
·       Je verzorgt, samen met de Facilitair Specialist, de functionele aansturing van de conciërges. Hieronder vallen onder andere het          verzorgen van periodieke overleggen en organiseren van scholing.
·       Je neemt deel aan diverse overlegbijeenkomsten waaronder het afdelingsoverleg en je doet verbetervoorstellen.
 
Wat vragen wij van je?
·       Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van facilitair;
·       Algemene theoretische en praktische kennis van facilitaire zaken;
·       Kennis van relevante wet -en regelgeving;
·       Vaardig in het behandelen van complexe en/of specialistische vraagstukken op het facilitair terrein en in het aansturen van de           op locatie werkende medewerkers;
·       Vaardig in het opstellen van procedures en het geven van instructie;
·       Vaardig in het coördineren van acties en regievoering;
·       Ervaring bij een onderwijsinstelling is een pré;
·       Daarnaast communiceer je makkelijk en proactief en kan je goed samenwerken op verschillende niveaus;
·       Je hebt een dienstbare en dienstverlenende houding, kunt goed plannen en organiseren en bent flexibel.
 
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving, met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat jij je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering. Inschaling volgens cao VO, functieschaal 8 (max. € 3.374,-) met ruime verlofmogelijkheden. Je komt te werken in een grote organisatie. Het VOvA is namelijk gelieerd aan het ROC van Amsterdam.
 
Interesse?
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je, uiterlijk 5 mei 2019, per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 19/20 - 027
 
Voor informatie kan je bellen met Maarten Riemersma, facilitair specialist, bereikbaar op telefoonnummer 020-5791084.
 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 13 of 14 mei a.s.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.