Vacature Docent natuurkunde, eerstegraads in Groenlo

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Marianum

Naam school
Scholengemeenschap Marianum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Groenlo
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Marianum vind je op: marianum.nl.

Marianum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde, eerstegraads 
Plaatsingsdatum
12-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3347
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
Ben jij eerstegraads docent natuurkunde en combineer je jouw passie voor natuurkunde het liefst met voor de klas staan? Weet jij onderwijs uitdagend te brengen en leerlingen te motiveren om de vaardigheden in de praktijk te brengen? En ben je per 1 augustus 2019 beschikbaar? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen natuurkunde aan leerlingen van vmbo, havo en vwo op onze locaties in Groenlo en Lichtenvoorde.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak natuurkunde. Net als je teamgenoten ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling. De kans om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van het vak natuurkunde pak je met beide handen aan. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten vind je bovendien gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep.

Jouw werkplek
Marianum is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. Circa 180  medewerkers verzorgen het onderwijs aan zo'n 1.800 leerlingen op de locaties Lichtenvoorde en Groenlo. 

Onze school maakt deel uit van de samenleving. Een samenleving die steeds verandert, in een steeds hoger tempo. Van Marianum vraagt dat een open oog voor de omgeving om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van de leerlingen, de ouders, de lokale gemeenschap en de maatschappij als geheel. Het onderwijs van Marianum is van groot belang voor de persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing van mensen en voor de ontwikkeling van de samenleving in de meest brede zin.

Ons aanbod
Het betreft een baan van 0,7 tot 0,8 fte in totaal, waarvan 0,4 fte tijdelijk met uitzicht op vast en 0,3 tot 0,4 fte tijdelijk. De ingangsdatum is 1 augustus 2019.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal € 4.878,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Scholengemeenschap Marianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij de heer N. Konings, conrector, telefoon 0544 - 477 070.

Tijdens de meivakantie (van 20 april tot en met 5 mei 2019) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via mail: n.konings@marianum.nl. 
(let op: sollicitaties die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen, solliciteren doe je via de button ‘solliciteren’.)Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC, maximaal 4.775,- euro bruto per maand bij een volledige baan. eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.