Vacature Docent economie in Amsterdam

Onderwijs

Over Bredero Mavo

Naam school
Bredero Mavo
Contactpersoon
Mevr. M. Sousa Encarnacao
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo
Beschrijving
De Bredero Mavo is een openbare school met mavo/havo-klassen, tweetalig onderwijs en sportklassen. Op de Bredero Mavo kunnen leerlingen hun mavo- of havo-diploma halen. De school telt ongeveer 325 leerlingen en is gevestigd in een kleurrijk schoolgebouw in Amsterdam-Noord, aan het begin van de Noord/Zuidlijn. De Bredero Mavo staat midden in de samenleving: wij gaan verbindingen aan met de buurt, bedrijven en bewoners.
 
De school biedt een veilige, inspirerende en dynamische plek die volop in beweging is. In het onderwijs staat communiceren en ondernemen centraal: samenwerken, netwerken, presenteren, creativiteit ontwikkelen en mediavaardigheden aanleren.
 
De Bredero Mavo maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties in Amsterdam en telt in totaal ongeveer 3250 leerlingen.
 

Vacature

Functietitel
Docent economie 
Plaatsingsdatum
12-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
19/20 - 013
Soort vacature
Parttime
FTE
0,5 fte
Omschrijving
Voor het schooljaar 2019-2020 zoeken wij met ingang van 1 augustus a.s. een docent economie.
 
Wat ga je doen als docent economie?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen economie. Lesgeven bij  het praktijkvak dienstverlening en commercie in examenklas en lesgeven  bij het vak dienstverlening en producten in leerjaar 3 (handel en ondernemen, administratie, boekhouden, secretarieel);
 
Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?
·     2e graads bevoegdheid economie;
·     Pedagogisch en didactisch bekwaam;
·     Aantoonbare ervaring met MAVO/HAVO klassen;
·     Bevlogenheid!
 
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijhetvova.nl.
Toch nog vragen? Neem contact op met Mandy Encarnacao (afd P&O), telefoonnummer: 020 – 728 31 00
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 5 mei a.s. indienen via het online sollicitatieformulier òf per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 19/20 – 013.
 
Klik hier om direct online te solliciteren.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.