Vacature Docent natuurkunde in Amsterdam

Onderwijs

Over De nieuwe Havo

Naam school
De nieuwe Havo
Contactpersoon
Mevr. M. Sousa Encarnacao
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
De nieuwe Havo is een openbare school in Amsterdam-Noord, voor leerlingen met een havo- én havo/vwo-advies. Bij ons kunnen leerlingen hun havo- of vwo-diploma halen. Wij zijn er voor jongeren die nieuwsgierig, ambitieus en creatief zijn.
 
Wij bieden vernieuwend onderwijs en werken o.a. met minoren, projecten die allemaal een link hebben met een studierichting in het hbo en wo. Wij geven talent alle kans en stimuleren zelfstandigheid. Leerlingen krijgen bij ons richting, ruimte en ruggensteun om leiding te nemen over hun eigen leerproces. Het onderwijs is gericht op het ontwikkelen van een ondernemende mentaliteit en ‘real life learning’. Leren door te doen, initiatief nemen en samenwerken.
 
De nieuwe Havo maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties in Amsterdam en telt in totaal ongeveer 3250 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde 
Plaatsingsdatum
12-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
19/20 - 005
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Voor het schooljaar 2019 – 2020 zoeken wij met ingang van 1 augustus a.s. een docent natuurkunde.
 
Wat ga je doen als docent natuurkunde?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen natuurkunde. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school. 
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?
·         1e graads bevoegdheid of de bereidheid om deze te behalen;
·         Pedagogisch en didactisch bekwaam;
·         Aantoonbare ervaring met HAVO klassen;
·         Bevlogenheid!
 
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijhetvova.nl.
Toch nog vragen? Neem contact op met Rob van Bever, Directeur, telefoonnummer: 020 – 579 71 77.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 5 mei a.s. indienen via het online sollicitatieformulier òf per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl o.v.v. het vacaturenummer 19/20 – 005.

Klik hier om direct online te solliciteren.
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.