Vacature Teamleider vmbo BL/KL in Schagen

Onderwijs

Over Regius College Schagen

Naam school
Regius College Schagen
Contactpersoon
Mevr. Carianne Epskamp
Plaats
Schagen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Vacature

Functietitel
Teamleider vmbo BL/KL 
Plaatsingsdatum
11-4-2019
Met ingang van
1 augustus 20019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 fte
Omschrijving
Wij zoeken een teamleider vmbo BL/KL (0,8 - 1,0 fte). 
De werkzaamheden van de teamleider BL/KL worden uitgevoerd binnen de sector vmbo/pro. De sector draagt zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs van één of meer opleidingen. De sector bestaat uit een aantal teams. Een team bestaat uit een teamleider, onderwijsgevenden en onderwijsondersteunend personeel. De teamleider maakt deel uit van het managementteam van de sector dat bestaat uit de sectordirectie en de teamleiders. De teamleider is verantwoording verschuldigd aan de sectordirectie.

Werken bij het Regius College
Het Regius College is een openbare scholengemeenschap met  circa 3.300 leerlingen en 400 medewerkers. Het aanbod voor de leerlingen uit Schagen en omliggende gemeenten is breed: van Praktijkonderwijs tot en met Gymnasium.
Als grote VO-school in de regio vinden wij dat er voor alle leerlingen volop kansen moeten zijn. Wat ons kenmerkt is de veilige, kleinschalige en stimulerende leeromgeving. Alle opleidingen hebben een eigen locatie dicht bij elkaar op de gezellige Campus. En dat in de veilige omgeving van de vriendelijke stad Schagen! Medewerkers, leerlingen en ouders/verzorgers hebben aandacht voor elkaar. Ditzelfde geldt ook voor de medewerkers onderling.
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
De functie
Teamleider vmbo BL/KL:
  • draagt zorg voor de ontwikkeling, kwaliteit, uitvoering, evaluatie en bijstelling van het onderwijs en sluit daarbij aan bij de reeds ingezette ontwikkelingen;
  • voert het personeelsbeleid uit en draagt zorg voor de organisatorische aansturing van de werkprocessen binnen het team;
  • levert een bijdrage aan het management van de sector en het Regius College als geheel;
  • verzorgt een aantal lessen in de sector;
  • is in het bezit van een onderwijsbevoegdheid

Kerncompetenties
teamgericht leiderschap, coachend leiderschap, besluitvaardig, plannen en organiseren,, resultaatgericht, pro-actief handelen, communicatief vaardig, conceptueel denkvermogen, pedagogisch-didactisch handelen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal LD
Arbeidsvoorwaarden
Aanbod
Het betreft, in eerste instantie, een tijdelijke aanstelling van 0,8 tot 1,0 fte met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Uiteraard bieden we de arbeidsvoorwaarden zoals die in de CAO VO zijn vastgelegd.
Ingangsdatum van de functie is 1 augustus 2019. Het betreft een functie in schaal LD. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal
€ 5.546,- (per 1 juni 2019) bij een fulltime aanstelling.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je solliciteren? Stuur ons je motivatie en CV via de button solliciteren.
Je kunt reageren tot en met 5 mei 2019.
De sollicitatiegesprekken worden gevoerd in de week van 13 mei 2019.
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Jelle Klei, sectordirecteur vmbo/pro
per mail vacature@regiuscollege.nl of telefonisch 0224-297841.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.