Vacature Enthousiaste en ontwikkelingsgerichte 1e graads docent Nederlands (of studer...

Onderwijs

Over Havo De Hof

Naam school
Havo De Hof
Contactpersoon
Mevr. Jessica Jensen
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo
Beschrijving
Havo de Hof is een jonge, ambitieuze, zelfstandige Havo, in Amsterdam Oost, vlakbij het Muiderpoortstation
Ons onderwijs is continu in ontwikkeling, onze leerlingen werken met de nieuwste technologie, waaronder iPads, onze docenten zoeken naar mogelijkheden en middelen om deze technologie in te bedden in de lessen.
Alle leerlingen volgen een Talentprogramma bovenop de reguliere schoolvakken, hierin wordt aandacht besteed aan 3d printen, patisserie, muziek, science en ondernemerschap. Kennismaken met de buitenwereld is voor onze leerlingen vanzelfsprekend. 

Omdat wij de komende jaren zullen groeien, zijn wij voor onze havo op zoek naar vernieuwende docenten en ondersteuners, die vanuit vertrouwen in de leerling willen meebouwen aan onze school.

Ben jij als docent de persoon die kennis overdraagt op een vernieuwende wijze, met gebruik van de laatste technologie? Of ben je die geweldige regisseur van het leerproces van onze leerlingen?  Dan ben je ook van harte welkom om een open sollicitatie te sturen. 

Waarom zou je kiezen voor onze havo? 
- Je komt in een enthousiast, bouwend team, vol energie
- We zijn gevestigd in een prachtig gebouw in een bruisend stukje Amsterdam (Vlakbij Tropenmuseum en Dappermarkt)
- Je krijgt een unieke kans om onderwijs vorm te geven, zonder vast te zitten aan oude structuren
- Het belangrijkste: onze leerlingen, een prachtige, gemengde groep jongens en meiden, die zorgen voor de warme sfeer in de school. 

 
Bijzonderheden
Havo de Hof maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Vacature

Functietitel
Enthousiaste en ontwikkelingsgerichte 1e graads docent Nederlands (of studerende voor 1e graads) 
Plaatsingsdatum
11-4-2019
Met ingang van
1-09-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0.7
Aantal uren
16/18
Omschrijving
Havo De Hof zoekt een enthousiaste docent Nederlands vanaf komend schooljaar voor havo 4 en 5 met liefde voor het vak Nederlands, een 1e graads bevoegdheid (of zicht op deze bevoegdheid) en ervaring met het werken met 15-18 jarigen in Amsterdam.  

Komend jaar is het opzetten van een doorlopende leerlijn van havo 1 t/m havo 5, vanuit ons schoolplan en de resultaten van onze examens een belangrijk speerpunt. Binnen havo De Hof is de ruimte om deze invulling met elkaar vorm te geven, onze ideale kandidaat wil graag meedenken en meebouwen aan de verdere ontwikkeling van het vak Nederlands en havo De Hof als geheel. 


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Havo De Hof zoekt, in verband met de groei van de school nog enkele creatieve en innovatieve docenten, die bewust kiezen voor werken met havo leerlingen.  Onze docenten streven ernaar om kennis te delen met collega's, om te experimenteren met werkvormen, om ict vanzelfsprekend een plek in het onderwijsprogramma te geven. Dat doen we in combinatie met de keuze voor een positief pedagogisch leerklimaat, waarin groei en ontwikkeling centraal staan. 
We werken vanuit de kernwaarden autonomie, vertrouwen en verbondenheid, in de praktijk betekent dit dat er voor leerlingen en medewerkers ruimte is om een eigen pad uit te stippelen, binnen het gezamenlijke doel van goede examenresultaten en een positieve, veilige schoolcultuur. 

Zij-instromers worden ook uitgenodigd te reageren, mits een bevoegdheid binnen 1-1.5 jaar in het verschiet ligt. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC, LD
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling is gebaseerd op werkervaring en profiel. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De vacature wordt voor twee weken opengesteld, gescreend worden en eventueel gesprekken gepland worden. 
Gesprekken staan gepland in de week van 13/5. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.