Vacature docent Nederlands in Zaandam

Onderwijs

Over Pascal College

Naam school
Pascal College
Contactpersoon
Mevr. Veenker
Plaats
Zaandam
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Pascal College is een ambitieuze, bruisende school voor havo, vwo, tto en gymnasium in Zaandam. In het Pascal College volgen in totaal ca. 920 leerlingen onderwijs. De school staat bekend om het fijne leer- en leefklimaat; de betrokkenheid van de medewerkers bij de leerlingen en bij elkaar is voelbaar. Lastige en gevoelige onderwerpen worden niet geschuwd, maar op een respectvolle manier besproken. Daarin is de interconfessionele grondslag van de school  herkenbaar.
Het Pascal College daagt leerlingen uit om van hun schooltijd de mooiste tijd van hun leven te maken. Zo kunnen ze deelnemen aan tweetalig onderwijs vwo. Onze school is gecertificeerd door het Global Citizen Network voor onze aanpak 'internationaal'. Leerlingen kunnen bij ons een junior- en senior certificaat behalen. Ook kunnen havoleerlingen deelnemen aan onze VECON business school. Er zijn daarbuiten andere extra's, zoals de mogelijkheid om certificaten voor de moderne vreemde talen te behalen; ook is er ruime aandacht voor cultuur. Ons onderwijs vindt regelmatig buiten de schoolmuren plaats.
Het afwisselende, kwalitatief sterke onderwijsaanbod maakt dat onze leerlingen gemotiveerd, maatschappelijk geëngageerd en uitstekend toegerust zijn voor het vervolgonderwijs. De school heeft vanwege de goede opbrengsten een ‘basisarrangement’ van Inspectie. 
Het Pascal College is een school waar je als leerling vol vertrouwen naartoe gaat en waar de medewerkers met veel passie werken.
 

 
Bijzonderheden
Het Pascal College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
11-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 fte
Omschrijving
Lesgevende taak in havo en vwo.
Affiniteit met Internationaal is op onze school van groot belang.

Eisen

Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC/LD afhankelijk van ervaring en bevoegdheid
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.