Vacature Vestigingsmanager in Haarlem

Onderwijs

Over Haarlem Bijdeles

Naam school
Haarlem Bijdeles
Contactpersoon
Dhr. Koning
Plaats
Haarlem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Huiswerkinstituut
Beschrijving
Wij streven naar een persoonlijke band met elke leerling. Dit maakt de bijlessen en huiswerkbegeleiding van Haarlem Bijdeles persoonlijk, prettig en succesvol. Het zorgt er namelijk voor dat blokkades worden besproken en dat het kind oprechte interesse ervaart aangaande zijn persoonlijkheid. Onze ervaring is dat wanneer leerlingen zich gewaardeerd voelen, er tijd voor ze wordt gemaakt er blokkades wegvallen. Als jonge docenten weten wij vaak goed waar de leerlingen doorheen gaan. Wij maken de ontwikkeling van dichtbij mee en houden de ouders op de hoogte van de vorderingen.

Vacature

Functietitel
Vestigingsmanager 
Plaatsingsdatum
11-4-2019
Met ingang van
01-09-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.7FTE
Aantal uren
28-32u
Omschrijving
Functieomschrijving vestigingsmanager
Wij van Haarlem Bijdeles zijn op zoek naar een nieuwe collega in het schooljaar 2019-2020!
Jij bent het aanspreekpunt van de locatie en verantwoordelijk dat je het team aanstuurt en de leerlingen en ouders op een juiste manier bedient. Je onderhoudt contact met de ouders, kinderen en docenten (indien nodig). Daarnaast zullen de dagelijkse werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het begeleiden van de leerlingen. De belangrijkste taken die hieronder vallen hebben betrekking tot het motiveren van leerlingen, het aanbrengen van structuur, de leerlingen uitdagen om op zoek te gaan naar hun kwaliteiten en 'leren leren'. Je hebt veel flexibiliteit, wij geloven in zelf sturende teams die op hun eigen creatieve manier de locatie naar eigen wensen verder door ontwikkelen. Wij zullen je niet vertellen hóe het moet, al hebben wij met onze ervaring genoeg expertise in huis om jou op weg te helpen en je te ondersteunen waar nodig. Kortom: jouw 'vestiging', jouw wensen, jouw energie.

Wat zoeken wij?
Iemand die het leuk vindt om op een persoonlijke manier met de leerlingen aan de slag te gaan en zijn/haar kennis over te brengen; die sociaal vaardig is en initiatief wil nemen; en die bij voorkeur woonachtig is in Haarlem, of het niet erg vindt om naar Haarlem te reizen. Ervaring met lesgeven, bijles of huiswerkbegeleiding is een vereiste.
Wij zoeken iemand voor vijf dagen in de week. De werktijden zijn voornamelijk van in de middag maar overige randzaken kunnen op eigen tijd worden ingepland.
Is dit iets voor jou? Mail ons dan je cv en laat ons weten waarom dit bij je past.

Bedrijfsprofiel
Haarlem Bijdeles is een jonge en innovatieve organisatie die haar eigen kijk heeft op het onderwijs. Het bedrijf(je) is groeiende en biedt leuke uitstapjes naast het onderwijzen van leerlingen.
Door met de leerling op hetzelfde level te komen werken wij aan het zelfvertrouwen, wat in onze ogen de sleutel tot succes is. Inmiddels zijn er 8-9 docenten en kom je te werken in een leuk team.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Functie-eisen
Hbo of wo opleiding afgerond of aan het volgen.
Affiniteit met kinderen, leren en jezelf ontwikkelen.
Ervaring in of met het onderwijs is een absolute pré.
De focus ligt op Leren Leren en individuele begeleiding.
Het ervaren en zien dat kinderen groeien van de begeleiding
maakt het werk ontzettend waardevol.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB schaal
Arbeidsvoorwaarden
Wat kunnen wij bieden?
Een prettige, ontspannen en flexibele werkomgeving waar de leerlingen centraal staan; waar je jezelf kan ontwikkelen op het gebied van vakkennis, het lesgeven en het persoonlijke contact met scholieren van verschillende leeftijden; en waar je een bepalende factor bent in de ontwikkeling van de leerlingen.
Salaris op basis van 24-32 uur per week. Werktijden van 13u tot 18:30.
Salaris is bespreekbaar.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Graag ontvangen we van jou op een creatieve en leergierige manier wie jij bent en op welke manier wij een match hebben.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.