Vacature 2019-2020 01 bedrijfseconomie in Eindhoven

Onderwijs

Over Van Maerlantlyceum

Naam school
Van Maerlantlyceum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Eindhoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het van Maerlantlyceum is een school voor havo, atheneum en gymnasium in het centrum van Eindhoven. De school streeft niet alleen kwalitatief goed onderwijs na, maar wil ook voor iedere leerling een podium bieden om uit te blinken. Daarom bieden we naast onderwijs ook veel extra activiteiten zoals ateliers voor drama, tekenen, muziek, sport en onderzoek. Het van Maerlantlyceum geniet bekendheid vanwege haar muziekavond, poëziewedstrijden en debatcultuur. De school heeft ongeveer 1200 leerlingen en 125 medewerkers.
Bijzonderheden
Het Van Maerlantlyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
2019-2020 01 bedrijfseconomie 
Plaatsingsdatum
9-4-2019
Met ingang van
02-04-2019
FTE
0,7
Omschrijving
Het Van Maerlantlyceum is een merk in Eindhoven; een kwalitatief goede school voor havo, atheneum en gymnasium in het centrum van de stad.
De school streeft niet alleen kwalitatief goed onderwijs na, maar biedt ook voor iedere leerling de ruimte om uit te blinken met zijn talenten. Daarom organiseren we naast onderwijs veel extra activiteiten zoals ateliers voor dans, tekenen, muziek en l.o., PLATO en interessante workshops met bedrijven uit de regio.
Het Van Maerlantlyceum geniet bekendheid vanwege zijn bètaprofiel, de muziekavonden, poëziewedstrijden en debatcultuur. De school heeft ongeveer 1200 leerlingen en 130 medewerkers.

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent bedrijfseconomie voor 0,6 - 0,8 fte.
Wij zijn op zoek naar een docent die het vak voor onze leerlingen concreet en toegankelijk maakt, een docent die de actualiteit in de klas brengt en leerlingen uitdaagt zich te ontwikkelen.

Functie-inhoud:
• het verzorgen van lessen bedrijfseconomie en een aantal lessen bedrijfseconomie/M&O in de bovenbouw;
• het leveren van een bijdrage aan de sectie en de ontwikkeling van het vak;
• eventueel het begeleiden van leerlingen als mentor.

Functie-eisen:
• eerstegraads bevoegdheid bedrijfseconomie.

Arbeidsvoorwaarden:
• Inschaling conform CAO-VO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van één schooljaar.
In eerste instantie vindt inschaling in functieschaal LB plaats; afhankelijk van deskundigheid en ervaring is een hogere inschaling bespreekbaar.

Informatie:
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Alexia Dirksen, conrector havo: 040 251 37 04 of via e-mail a.dirksen@vanmaerlantlyceum.nl

Sollicitatie:
Je kunt je sollicitatie, uitsluitend via deze website, uiterlijk tot en met 5 mei a.s. richten aan mevrouw A. Dirksen met toevoeging van een motivatiebrief en c.v.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.