Vacature Docent Nederlands 1e graads in Rotterdam

Onderwijs

Over Zuider Gymnasium

Naam school
Zuider Gymnasium
Contactpersoon
Mevr. Linda Waals
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
gymnasium
Beschrijving
Het Zuider Gymnasium, het zelfstandige gymnasium in Rotterdam-Zuid, is een vernieuwende school, waar men niet alleen zegt gepersonaliseerd onderwijs te bieden, maar dit ook daadwerkelijk doet. Onze leerlingen, docenten en ouders gaan open met elkaar om. Onze docenten bekijken samen met leerlingen wat hen motiveert en wat hun talenten zijn. Zo volgt iedereen een persoonlijk onderwijsprogramma om het beste uit zichzelf te halen. Gedifferentieerd lesgeven en vakoverstijgende samenwerking zijn dan ook kernbegrippen in ons onderwijs. Ook zetten we onderzoekend leren en ICT in en besteden we veel aandacht aan studievaardigheden. Onze docenten bezoeken ook elkaars lessen en overleggen met elkaar over het onderwijs aan getalenteerde leerlingen. We zijn een Begaafdheidsprofielschool en vervullen een regiofunctie in het aanbieden van onderwijs aan slimme kinderen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads 
Plaatsingsdatum
9-4-2019
Met ingang van
Per 1 augustus
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Het Zuider Gymnasium, het zelfstandige gymnasium in Rotterdam-Zuid, is een vernieuwende school, waar men niet alleen zegt gepersonaliseerd onderwijs te bieden, maar dit ook daadwerkelijk doet. Onze leerlingen, docenten en ouders gaan open met elkaar om. Onze docenten bekijken samen met leerlingen wat hen motiveert en wat hun talenten zijn. Zo volgt iedereen een persoonlijk onderwijsprogramma om het beste uit zichzelf te halen.

Gedifferentieerd lesgeven en vakoverstijgende samenwerking zijn dan ook kernbegrippen in ons onderwijs. Ook zetten we onderzoekend leren en ICT in en besteden we veel aandacht aan studievaardigheden. Onze docenten bezoeken ook elkaars lessen en overleggen met elkaar over het onderwijs aan getalenteerde leerlingen. We zijn een Begaafdheidsprofielschool en vervullen een regiofunctie in het aanbieden van onderwijs aan slimme kinderen.

Docent Nederlands - 1,0 fte
Het Zuider Gymnasium zoekt per 1 augustus een eerstegraads docent Nederlands voor 1,0 fte. Op het Zuider Gymnasium worden persoonlijke leerroutes geboden. Ervaring met gedifferentieerd werken is daarom gewenst.    

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.