Vacature Docent Nederlands 2e graad in Schoonhoven

Onderwijs

Over Schoonhovens College

Naam school
Schoonhovens College
Contactpersoon
Mevr. Van Looijengoed
Plaats
Schoonhoven
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Schoonhovens College is een openbare school voor voortgezet onderwijs. Wij zijn niet zo heel groot, er heerst een prettige sfeer en de resultaten zijn goed. Drie uitstekende redenen om voor het Schoonhovens College te kiezen. Juist daarom weten leerlingen uit Schoonhoven en omgeving ons al jaren te vinden.

Talentontwikkeling en verdieping stimuleren we op elk onderwijsniveau. We geven les op twee locaties die allebei goed bereikbaar zijn met de fiets of met het openbaar vervoer. We hebben alles in huis voor elk onderwijsniveau. Circa 160 medewerkers werken met veel plezier op de afdelingen (tweetalig)vwo, havo, mavo, vmbo en lwoo. Er hebben dagelijks zo'n 1300 leerlingen les op onze locaties.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
9-4-2019
Met ingang van
1-9-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Aantal uren
15 uur
Omschrijving
Met ingang van het nieuwe schooljaar 2019-2020, zijn wij voor onze locatie op de Albert Plesmanstraat (mavo-havo-(t)vwo) op zoek naar een 
 
Docent Nederlands 2e graad 

Wij hebben voor ongeveer 15 lesuren (0,6 fte) een vacature op 2e graads niveau.

Zowel startende als ervaren docenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij volgen de CAO - VO. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Daarnaast hebben wij een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben wij de mogelijkheid om fiscaal vriendelijke zaken aan te schaffen zoals een fiets, pc en/of telefoon. Maar ook bieden we de mogelijkheden om fiscaal vriendelijk te sporten en te werken aan je vitaliteit. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw E.J.W. van Looijengoed (locatiedirecteur) of Monique van Wegen (personeelszaken) via telefoonnummer (0182) 385 288  of via pz@schoonhovenscollege.nl. In verband met de meivakantie zijn wij telefonisch niet bereikbaar van 19 april t/m 5 mei.


Uw sollicitatie bestaande uit een motivatiebrief en curriculum vitae kunt u richten aan mevrouw E.J.W. van Looijengoed en insturen via meesterbaan.nl. U kunt uw reactie tot uiterlijk maandag 6 mei 2019 insturen. Bij voldoende geschikte reacties kunnen wij de vacature eerder sluiten. 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.