Vacature Docent Nederlands 2e graad in Rotterdam

Onderwijs

Over Melanchthon Kralingen

Naam school
Melanchthon Kralingen
Contactpersoon
Mevr. Grüteke
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo
Beschrijving
Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Het onderwijs is een boeiende wereld die meer dan ooit in beweging is. Dat geldt zeker ook voor Melanchthon, met vestigingen in de grootstedelijke omgeving en in groeigebieden. De sfeer op onze school is te karakteriseren als dynamisch, warm, mensgericht. Ieder team heeft zijn eigen karakteristiek, maar de betrokkenheid is op alle vestigingen en in alle teams groot. Hieronder willen we in enkele woorden duidelijk maken wat werken bij Melanchthon zo plezierig maakt.

Introductieprogramma:
Een nieuwe medewerker op Melanchthon start met een introductieprogramma.

Coaching:
Melanchthon leidt jonge docenten op via het duale traject samenscholing.nu. Daarin speelt coaching van startende docenten door een ervaren docent/coach een belangrijke rol. Ook (nieuwe) leraren die niet via samenscholing.nu bij ons binnenkomen kunnen gebruikmaken van deze coaching.

Diversiteit:
Net als onze leerlingpopulatie is ook ons medewerkersbestand divers en multicultureel. We kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Ook in leeftijdsopbouw is ons team gevarieerd. Jong en oud zijn welkom!

Ontwikkeling en mobiliteit:
Ons scholings- en ontwikkelingsbeleid biedt volop mogelijkheden; persoonlijke ontwikkeling wordt binnen Melanchthon zeer gestimuleerd.

Bindend en boeiend:
We willen dat ons onderwijs bindend en boeiend is. Dat mes snijdt voor medewerkers aan twee kanten: de uitdaging om de leerlingen te blijven boeien en de kans om zelf ook steeds geboeid te blijven.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
9-4-2019
Met ingang van
per direct
Referentienummer
MKR80
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,68
Omschrijving
Voor onze locatie Melanchthon Kralingen zoeken wij met spoed en per direct een tweede graads bevoegde docent Nederlands voor  0,68  FTE, ter vervanging van een zieke collega. De lessen staan nu op dinsdag, woensdag en donderdag. De lessen worden gegeven in drie derde klassen en één tweede klas. We zoeken een docent Nederlands die stevig in zijn/haar schoenen staat en die bekend is met de stadse dynamiek of iemand die open staat om dit te leren of hiermee kennis te maken.  
 
Op Melanchthon Kralingen krijgen leerlingen in een veilige, sfeervolle en uitdagende omgeving lessen omdat wij het beste uit een kind willen halen. Je bent iemand, je kunt iets en je hoort erbij! Houd je van structuur, regelmaat, je talenten ontdekken en wil je uitgedaagd worden door ons betrokken team dan is Melanchthon Kralingen een school waar jij op je plaats bent en je goed voelt. Melanchthon Kralingen is een school voor mavo+ en vmbo (theoretisch, kader en basis) in Kralingen.

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.