Vacature Twee docenten Nederlands, eerstegraads in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Bonhoeffer College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Enschede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Twee docenten Nederlands, eerstegraads 
Plaatsingsdatum
9-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3344
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0 - 1,5
Omschrijving
Ben jij een ervaren, eerstegraads docent Nederlands en per 1 augustus 2019 beschikbaar voor een parttime/fulltime baan op onze school in Enschede? Wil je tijdelijk aan de slag in de bovenbouw havo/vwo? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de bovenbouw havo/vwo. 

Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. Ervaring met lesgeven aan bovenbouw havo/vwo is een vereiste.

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.

Op locatie Bruggertstraat (circa 1.250 leerlingen en 110 medewerkers) zijn leerlingen eigenaar van hun eigen leerproces, leren is van jezelf. Als docent geef je leerlingen de juiste ingrediënten om invulling te geven aan het eigen lesrooster.
Wij bieden in alle leerjaren havo en vwo (atheneum en gymnasium) aan. Voor havo en vwo bieden we een sterk bètaprofiel in de vorm van het Technasium en een economieprofiel in de vorm van een VECON Business School.
Voor leerlingen die wat meer aankunnen zijn er regelmatig verbredingsprojecten op het gebied van sport en cultuur. Speciaal voor getalenteerde vwo-/gymnasiumleerlingen hebben wij een structurele samenwerking met de Universiteit Twente waar ze in speciaal voor hen georganiseerde Masterclasses kennismaken met de wereld van de wetenschap. 
We genieten van de contacten die we opdoen via de Business School, het Technasium, allerlei projecten, de werkweken en nog veel meer, want de wereld is groter dan onze school!
Je kunt op onze school rekenen op een fijne werksfeer waar open en duidelijk wordt gecommuniceerd en waar mensen elkaar successen gunnen en voorthelpen.

Ons aanbod
We zijn op zoek naar twee docenten Nederlands, eerstegraads, voor een tijdelijke parttime/fulltime functie (1,0 – 1,5 fte). Ingangsdatum: 1 augustus 2019. Het betreft een LC functie met uitzicht op een LD functie.
Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal  4.878 per maand bij een volledige werkweek (schaal LC).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Mevrouw E. Berkien
Functie: Locatiedirecteur
Telefoon: 053 - 751 22 00/ 06 - 485 061 61

Tijdens de meivakantie (van 20 april tot en met 5 mei 2019) kun je eventuele vragen stellen via 06 – 48 50 61 61. 

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC, maximaal 4.775,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.