Vacature Beeldende Vorming in Alphen aan den Rijn

Onderwijs

Over Scala College

Naam school
Scala College
Contactpersoon
Mevr. De Bas
Plaats
Alphen aan den Rijn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Scala College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs voor leerlingen in de omgeving Alphen aan den Rijn. Er werken ongeveer 250 docenten op het Scala College en het onderwijsondersteunend personeel bestaat uit iets meer dan 50 medewerkers. De school verzorgt onderwijs voor 2.400 leerlingen in de richtingen (t)vwo, (t)havo, vmbo (basisberoepsgericht leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en theoretische leerweg). De school heeft drie locaties in Alphen aan den Rijn:
 
  • Locatie Nieuwe Sloot: onderbouwhuis voor leerlingen van het vmbo-tl, havo en (t)vwo (klassen 1 en 2) en voor klas 3-(t)vwo.
  • Locatie Diamantstraat: voor leerlingen van bovenbouw vmbo , klas 3-, 4- en 5-havo.
  • Locatie Dr. A.D. Sacharovlaan: bovenbouw voor leerlingen van (t)atheneum en (t)gymnasium.
 
De school profileert zich sterk op het gebied van sport, kunst, tweetalig onderwijs en met verschillende highschools, waar leerlingen zich kunnen ontwikkelen in verschillende talentrichtingen. Het Scala College is de enige erkende Topsport Talentschool en senior-tto-school met tweetalig vwo en havo in de regio. Het is een school waar veel te kiezen valt voor leerlingen, waarbij oog is voor leerlingen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben, maar ook voor excellerende of hoogbegaafde leerlingen.
 
Met ingang van 1 januari 2019 is het Scala College bestuurlijk gefuseerd met het Coenecoop College. Het Scala College blijft binnen de gefuseerde stichting een zelfstandige schoolorganisatie. De leiding van de scholen ligt in de handen van de vestigingsdirecteur.

Vacature

Functietitel
Beeldende Vorming 
Plaatsingsdatum
9-4-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
4
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent voor onze lessen Media & Design in onze highschool klassen, de lessen worden gegeven op woensdag- en op vrijdagochtend. 

Highschool
Leerlingen van het Scala College volgen onderwijs op het niveau dat bij hen past. Daarnaast kiezen zij voor een highschool. Twee keer per week besteden zij twee uur aan een talent dat zij verder willen ontwikkelen of juist willen ontdekken. Het Scala College biedt negen verschillende highschoolprogramma’s, zodat iedereen een keuze kan maken. Leerlingen van verschillende niveaus, maar met dezelfde interesse maken deel uit van een highschool. Kinderen maken een keuze voor twee jaar. 
 
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij zoeken voor de highschool Media en Design een docent met kennis van de volgende programma's;
- Adobe pakket, waaronder Photoshop
- SketchUp
- Webdesign
- Tinkercad


Daarnaast een creatieve mindset en affiniteit/ervaring met:
- Zeefdruk
- Architectuur
- Fotografie / Film/ Stop Motion animatie,
- Graffiti
- 3d printerpen tekenen
- Grafische vormgeving 
- Product ontwerp

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO-VO.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.