Vacature MH 19_20 Sectordirecteur mavo 1,0 fte in Goirle

Onderwijs

Over Mill-Hill College

Naam school
Mill-Hill College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Goirle
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Op het Mill-Hillcollege, daar leer je meer... Het Mill-Hillcollege is een school in de regio Tilburg met 1400 leerlingen, waar de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen voorop staat. De leerling staat centraal in de organisatie. Met al deze leerlingen gaan wij volgens een duidelijk beleid aan de slag in de dagelijkse praktijk. We willen ons als school voortdurend blijven aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen zowel binnen het onderwijs als binnen onze maatschappij. Respect is daarbij de basis. Het draagt bij tot een goed persoonlijk functioneren en tot een positieve deelname aan de samenleving.
Bijzonderheden
Het Mill-Hillcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
MH 19_20 Sectordirecteur mavo 1,0 fte 
Plaatsingsdatum
8-4-2019
Met ingang van
05-04-2019
FTE
1
Omschrijving
Per 1 augustus 2019 is het Mill Hill College op zoek naar een:

Sectordirecteur (1,0 fte)

De sectordirecteur is primair resultaatverantwoordelijk voor de personele, inhoudelijke en organisatorische zaken van het mavo-team en mogelijk voor de aansturing van team-X, binnen de kaders van het vastgestelde organisatiebeleid.

De sectordirecteur is mede belast met de ontwikkeling van het centrale beleid en levert zijn/haar bijdrage in de aansturing van een of meer van de organisatiegebieden die de school kent, zoals integraal personeelsbeleid, zorg, communicatie, kwaliteitszorg, interne organisatie en buitenlesactiviteiten (BLA). Samen met de kerndirectie en de andere sectordirecteuren (brugklas, havo en vwo) vormt de sectordirecteur mavo het managementteam.

De uitdaging
Het Mill Hill College zoekt een inspirerende, betrokken en ondernemende sectordirecteur, die leiding gaat geven aan ons mavo-team en zorgt voor een duidelijke profilering van onze mavo-afdeling en die als lid van het managementteam bij gaat dragen aan de verdere ontwikkeling van onze school. Het Mill Hill College werkt vanaf 1 januari 2019 met een nieuw schoolplan Mill-Hill College: versterk je wereld. Hierin is de richting aangegeven waarin onze school zich begeeft; het team en de professionals krijgen de ruimte zelf invulling te geven aan de wijze waarop de resultaten bereikt worden en leggen rekenschap af aan de direct leidinggevende.

Kwaliteiten
Wij zijn op zoek naar een sectordirecteur die:
* bindend is op inhoud en relatie; die samenwerkend teamdoelen en schooldoelen kan realiseren;
* innovatief en creatief is;
* daadkrachtig is met aandacht voor cultuur en professionalisering;
* beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
* de onderwijsvisie van de school onderschrijft en deze kan vertalen naar concrete activiteiten in het primaire proces;
* zich begeeft in relevante (onderwijs-)netwerken;
* kan relativeren en aandacht voor de ander heeft;
* beschikt over academisch werk- en denkniveau;
* bereid is een beperkt aantal uren les te geven.

Ervaring in leidinggeven aan professionals strekt tot aanbeveling.

Voorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-OMO; de volledige functie-eisen zijn beschreven in het functieboek van OMO. Deze functie wordt gewaardeerd volgens schaal 13.

Informatie
De eerste gesprekken vinden plaats op 15 en 16 mei 2019. Het tweede gesprek vindt plaats op 22 mei 2019 en het derde gesprek vindt plaats op 27 mei 2019.

Een pakket met informatie over het Mill Hill College alsmede de benoemingsprocedure kunt u opvragen via mevrouw S. Bekkers (013-5420538 of sbekkers@millhillcollege.nl.
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met de waarnemend rector, de heer drs. W.A.H.M. Smits (wsmits@millhillcollege.nl ).

Sollicitatie
Uw sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae dient uiterlijk 6 mei 2019 in het bezit te zijn van mevrouw S. Bekkers, sbekkers@millhillcollege.nl .
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.