Vacature Docent natuurkunde in Voorburg

Onderwijs

Over Gymnasium Novum

Naam school
Gymnasium Novum
Contactpersoon
Dhr. T. Veraart
Plaats
Voorburg
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
gymnasium
Beschrijving
Gymnasium Novum is een innovatieve kennisgemeenschap voor leergierige en ambitieuze leerlingen. Onze school telt bijna 700 leerlingen. Respect, tolerantie en interesse voor elkaar vormen hierin de basis. Ontdekken, ontplooien en ontwikkelen zijn onze kernwoorden.

De pijlers van ons onderwijs zijn keuzemogelijkheden voor leerlingen en vakoverstijging, waardoor een brede vorming plaatsvindt. In de onderbouw zijn Cambridge Engels en science+ keuzemogelijkheden. In de bovenbouw zijn er ruime mogelijkheden voor de pakketkeuze en veel extra-curriculaire activiteiten. Uit de samenwerking tussen verschillende vakken zijn vakoverstijgende modules en Novum-eigen vakken ontstaan.
Bijzonderheden
-

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde 
Plaatsingsdatum
8-4-2019
Met ingang van
2-9-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,45 FTE
Aantal uren
14
Omschrijving
Gymnasium Novum is een kleine school met grootse mogelijkheden. Ontdekken, ontwikkelen en ontplooien zijn onze kernwoorden. Dat geldt zowel voor onze leerlingen als onze docenten. Wij denken voortdurend na over ons onderwijs en hoe wij willen inspelen op de ontwikkelingen in het onderwijs. Leerlingen en docenten ervaren de sfeer op onze school als bijzonder plezierig. Leerlingen voelen zich bij ons gekend en gewaardeerd. Wij bieden een breed vakkenpakket met veel keuzemogelijkheden plus extra uitdaging en extra ondersteuning aan leerlingen die dat nodig hebben. Werken op het Novum is een bijzondere ervaring!

Wij zoeken een bevoegde docent natuurkunde voor voornamelijk de onderbouw. Het betreft een benoeming wegens ziektevervanging.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform de CAO-VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de schoolleiding via 070-3004110, of ga naar www.gymnasiumnovum.nl. Wil je reageren op de vacature, dan kun je mailen naar: vacature@gymnasiumnovum.nl.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.