Vacature Directeur Primair Onderwijs m/v in Hellevoetsluis

Onderwijs

Over PCBS De Regenboog

Naam school
PCBS De Regenboog
Contactpersoon
Dhr. H. de Kock
Plaats
Hellevoetsluis
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

Onze school is een protestants christelijke basisschool in de wijk De Kooistee in Hellevoetsluis en staat open voor alle leerlingen van 4 t/m 12 jaar. De school heeft twee locaties. 

Wij willen dat iedere leerling elke dag met plezier naar school komt en heel veel leert. Ook willen wij onze leerlingen een kleurrijke schoolperiode geven, waarbij wij werken aan de verstandelijke, lichamelijke, creatieve en sociaal-emotionele ontwikkeling van ieder kind. Leerkrachten, ouders en leerlingen werken samen aan een fijne sfeer op school en de leerkrachten doen er alles aan, uit de kinderen te halen wat erin zit.

Het team van De Regenboog streeft er naar dat begrippen als rechtvaardigheid, hulpvaardigheid, geborgenheid en respect voor de ander vanzelfsprekend zullen zijn. Onze kernwaarden zijn dan ook: rust - reinheid - regelmaat - respect - resultaat.

Vacature

Functietitel
Directeur Primair Onderwijs m/v 
Plaatsingsdatum
8-4-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving

De functie in het kort
Je komt op een moment dat de school is gestart met de onderlinge verkenning en voorbereidingen om de samenwerking te versterken tussen de twee locaties. Een voorbeeld daarvan is de herindeling van de bestaande groepen over de beide locaties van de scholen. Maar daar blijft het niet bij. Ook liggen er onderwijskansen op het gebied van de IKC-ontwikkeling. Een groeiproces in de wijk waar onderwijs en opvang hand-in-hand gaan. Hoe ga jij als coachende leidinggevende om met de bovengenoemde uitdagingen en samen met het enthousiaste team de ontwikkelingen vorm geven? Een inspirerende opdracht voor een verbindende en integere directeur die ruimte zoekt om dit proces met alle direct betrokkenen samen tot een succes te maken.  

Informatie over de organisatie
Protestants christelijke basisschool De Regenboog is een leuke school met 300 leerlingen. De twee locaties zijn gelegen in de wijk Kooistee van Hellevoetsluis. De school behaalt goede resultaten en bouwt voort op gedegen onderwijs. De komende jaren willen we naast onze christelijke identiteit zorgen voor toekomstgericht en passend motiverend onderwijs. Hierbij zijn de onderstaande twee aspecten speerpunten:

  • Regionale samenwerking binnen het samenwerkingsverband optimaliseren
  • Het vorm en inhoud geven aan de verdere samenwerking tussen de locaties

Wat vragen wij?
Je onderschrijft de identiteit van de school en wil meebouwen aan toekomstgericht christelijk onderwijs. Je weet mensen goed mee te nemen in de ontwikkelingen van de school en maakt gebruik van de beschikbare talenten binnen het team. Je straalt rust uit en bent reflectief. Je kunt goed luisteren, neemt ouders serieus en waardeert hun inbreng. Je legt verantwoordelijkheid laag in de organisatie en gaat aan de slag met de veranderingen en durft inhoudelijke en soms moeilijke beslissingen te nemen. Je schept een professionele cultuur waarin medewerkers zich gemotiveerd, gestimuleerd en gewaardeerd voelen. Je bent geregistreerd in het Schoolleidersregister PO of bereid je te registreren.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
VCO De Kring biedt als organisatie een plek waar je volop mogelijkheden krijgt om te groeien in persoonlijk leiderschap. De directeur-bestuurder en het directeurenteam werken actief samen in het centrale directeurenoverleg met andere samenwerkende besturen op Voorne-Putten. Met elkaar zijn we erop gericht het beste onderwijs te bieden voor onze leerlingen. Hiervoor krijg je goede ondersteuning van het bestuurskantoor op het gebied van personeel, financiën en huisvesting.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Je motivatiebrief en curriculum vitae kun je sturen naar Henk de Kock, directeur-bestuurder van VCO De Kring. Meer inhoudelijke informatie over de functie kun je ook bij hem inwinnen. Hij is op werkdagen telefonisch te bereiken.  

Wij zien je sollicitatie graag vóór maandag 6 mei 2019 tegemoet!

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.