Vacature Docent Nederlands (tijdelijke vacature) in Rotterdam

Onderwijs

Over osg Hugo de Groot

Naam school
osg Hugo de Groot
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
De school ligt midden in het oude Charlois (Rotterdam Zuid) in een rustige omgeving. De school kenmerkt zich door een rustig en vriendelijk klimaat. De opvang van nieuwe docenten is goed. Er is altijd een coach beschikbaar.

Afdelingsleiders:
Havo/vwo: dhr. M. Buijtendijk
Mavo: mw. V. van Duijl

 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (tijdelijke vacature) 
Plaatsingsdatum
8-4-2019
FTE
ca. 0.8 fte
Omschrijving
Voor de periode van 1 september 2019 tot medio januari 2020 zijn wij op zoek naar eenÂambitieuze docent Nederlands, in het tweedegraads gebied.

Je bent een gedreven docent met een positieve houding die onze leerlingen weet te motiveren en het beste uit henzelf te halen. (Je legt de lat ook voor jezelf en je collegaâs hoog, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.)

Je komt te werken in een hechte vakgroep met bevlogen en betrokken collegaâs. Een team dat van en met elkaar wil leren en de ontwikkeling van uitdagend en vernieuwend taalonderwijs centraal stelt.

Over OSG Hugo de Groot
Op OSG Hugo de Groot bieden we onderwijs aan leerlingen in mavo, havo, atheneum (vwo), gymnasium en ISK. De school heeft ca. 700 leerlingen en is gehuisvest in een statig pand aan het Nachtegaalplein in de wijk Charlois.

Onze school staat voor kwaliteit en ambitie. Onze leerlingen en medewerkers ervaren de school als een warm bad waar goed onderwijs centraal staat. Op de Hugo is er extra tijd voor taal en rekenen, maar is er ook veel aandacht voor wetenschap & onderzoek, kunst, creativiteit, sport en techniek.

Medio 2023 zal de school verhuizen naar een spiksplinternieuwe locatie midden op de Kop van Zuid. We zijn trots op ons huidige schoolgebouw en de kwaliteit van ons onderwijs. Tegelijkertijd realiseren we ons dat ons huidige gebouw beperkingen met zich meebrengt. Onderwijsontwikkeling staat altijd hoog op de agenda bij ons. De nieuwbouw geeft een extra impuls hieraan, en biedt veel kansen om ons onderwijs naar een nog hoger niveau te tillen. Als nieuwe collega kun jij daar een belangrijke bijdage aan leveren binnen en buiten je vakgebied.Nadere informatie en solliciteren:
Kandidaten kunnen tot uiterlijk 5 mei solliciteren. U kunt uw motivatiebrief met CV sturen naar de heer A. van Welie, b.vanwelie@osghugodegroot.nl

In de week van 6 mei, direct na de meivakantie, vindt de selectie plaats.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer A. van Welie, directeur OSG Hugo de Groot.
b.vanwelie@osghugodegroot.nl
010-283 11 66
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.