Vacature Docent Engels 2e gr. 0,8 fte, 304-190405 in Kaatsheuvel

Onderwijs

Over OMO SG De Langstraat - Van Haestrechtcollege

Naam school
OMO SG De Langstraat - Van Haestrechtcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Kaatsheuvel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.
Bijzonderheden
Dr. Mollercollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 2e gr. 0,8 fte, 304-190405 
Plaatsingsdatum
5-4-2019
Met ingang van
05-04-2019
FTE
0,8
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.400 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel heeft met ingang van schooljaar 2019-2020 een vacature voor
een gedreven tweedegraads docent Engels met hart voor vmbo-leerlingen
die mee wil werken aan de ontwikkeling van ons vak

Het betreft vooralsnog een dienstverband voor 1 jaar, maar kan na een goede beoordeling omgezet worden in een aanstelling voor onbepaalde tijd. De omvang van de vacature is ca. 0,8 fte, de functie wordt ingeschaald in LB.

Het Van Haestrechtcollege is een kleinschalige VMBO-school in het centrum van Kaatsheuvel. Met beide benen in de samenleving willen wij onze leerlingen laten bouwen aan hun toekomst. We werken graag samen met onze leerlingen, geven ze vertrouwen en de ruimte om trots te zijn.

In de lokale samenleving zijn we zichtbaar bij tal van projecten in samenwerking met de gemeente, instellingen en het bedrijfsleven en dit breiden we verder uit. De school naar buiten en buiten naar binnen!

Onze leerlingen leren door te doen en dat gaat verder dan het boek. Kennis en vaardigheden worden zo in samenhang ontwikkeld. Niet alleen bij de praktijkvakken, maar bij alle vakken! Het onderwijsconcept met pleinonderwijs biedt alle randvoorwaarden om te differentiëren. Ook beschikken onze leerlingen over een eigen laptop en professionele ELO.

Wij werken het liefst samen met docenten die initiatief nemen, ondernemend zijn en denken in mogelijkheden. Je ziet de leerling binnen én buiten de les. Het kleinschalige karakter van onze school maakt dat ook mogelijk.


Informatie
Voor meer informatie over deze vacature of het Van Haestrechtcollege kun je contact opnemen met Vanja Goossen (locatie-directeur) of Susan van Pinxteren, tel. 0416-272683 of via de website www.vanhaestrechtcollege.nl.

Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.