Vacature Docent Scheikunde 2e graad JBC192002 in 's-Hertogenbosch

Onderwijs

Over Jeroen Boschcollege

Naam school
Jeroen Boschcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
's-Hertogenbosch
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 100 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen vmbo-t, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.
 
Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo (met ingang van schooljaar 2016-2017), Technologie en Toepassing op de afdeling vmbo-t, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.
 
Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak en goede begeleiding door een interne coach.
Bijzonderheden
Het Jeroen Boschcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Scheikunde 2e graad JBC192002 
Plaatsingsdatum
5-4-2019
Met ingang van
01-04-2019
FTE
0,7
Omschrijving
Het Jeroen Bosch college te ’s-Hertogenbosch is op zoek naar een 2e graads docent, die lessen Scheikunde kan verzorgen aan onze mavo- en onderbouwleerlingen van havo en vwo. Het in bezit zijn van een 2e graad Scheikunde geniet de voorkeur, evenals relevante leservaring in het VO. Ook staan we open voor kandidaten die studerend zijn voor 2e graad.

De betrekkingsomvang van deze vacature is minimaal 0,7 fte en maximaal 1,0 fte.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 80 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen mavo, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.

Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo, Technologie en Toepassing op de afdeling mavo, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.

Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

De ingangsdatum voor deze functie is 1 augustus 2019.

U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature uitsluitend kenbaar maken tot en met vrijdag 3 mei a.s. via de OMO website (www.omo.nl). voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze P&O-adviseur, Mascha Voets, via telefoonnummer 073-6412350 of via de mail m.voets@jbc.nl. Wij verzoeken u vriendelijk om bij de sollicitatie uw gewenste betrekkingsomvang kenbaar te maken.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.