Vacature Docent Nederlands 2e graad in Leiden

Onderwijs

Over Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO

Naam school
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO
Contactpersoon
Mevr. Jolanda Dekker
Plaats
Leiden
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
SCOL (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden) biedt primair en voortgezet onderwijs aan. Wij staan voor een breed onderwijsaanbod waarin iedere leerling zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit en gestoeld op de christelijke traditie. Onder SCOL vallen negen rooms-katholieke basisscholen en zes protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude en het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum. Elke school geeft zelf vorm aan een herkenbare eigen én onderwijskundige identiteit, die wordt vormgegeven door professionals. Goed leren, goed leven en goed samenleven staat bij ons centraal. Hoe we dat doen lees je in onze strategische koers 2018-2022 via https://www.scoleiden.nl/strategischekoers-scol.

 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graad 
Plaatsingsdatum
5-4-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 - 1,0
Omschrijving
Wilt u een grote bijdrage leveren aan de vele vernieuwingen in onze vmbo-wereld, dan zit u bij ons goed. Wij zijn vmbo Boerhaavelaan, een school die altijd in beweging is op alle niveaus, van de basisberoepsgerichte t/m de theoretische leerweg. Vanaf klas 1 krijgen alle leerlingen al les in de praktijk profielen van de bovenbouw (Z&W, E&O, BWI, PIE en HBR) en bezoeken ze verschillende bedrijven om zich te oriënteren als wereldburgers.
 
Over een jaar gaan we naar ons fonkelnieuwe gebouw en krijgen we de naam Beroepscollege Leystede.
 
Kunt u de leerlingen motiveren door leerlingen zelf keuzes te laten maken en op eigen niveau in heterogene klassen te laten werken, bent u een energieke doener, dan bent u bij ons op het juiste adres!   
 
Wij zijn klaar voor de volgende stap en daarom zijn wij op zoek naar een tweedegraads docent Nederlands voor 0,7 – 1,0 fte per 1 augustus 2019. Het betreft een reguliere functie met uitzicht op een vast dienstverband. 

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer E. de Boer, locatiedirecteur, per e-mail e.deboer@bonaventuracollege.nl.

Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet en kunt u plaatsen op www.meesterbaan.nl of www.scoleiden.nl (link naar Meesterbaan). Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.

De uiterste inzenddatum is dinsdag 7 mei 2019.
 
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.