Vacature Orthopedagoog in Raalte

Onderwijs

Over Carmel College Salland

Naam school
Carmel College Salland
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Orthopedagoog 
Plaatsingsdatum
3-4-2019
Met ingang van
per direct
Referentienummer
3341
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2 - 0,6
Omschrijving
Ben jij een orthopedagoog die ervaring heeft in het onderwijs? Heb je daarnaast affiniteit met diagnostiek gericht op intelligentie, persoonlijkheid en leerproblematiek? Sta je stevig in je schoenen en wil je per direct aan de slag in Raalte? We maken graag gebruik van jouw expertise!

Jouw verantwoordelijkheden
Als orthopedagoog maak je deel uit van het begeleidingsteam van Carmel College Salland en ben je inzetbaar op alle schoolniveaus, dus zowel voor het havo/vwo als voor vmbo/pro. In deze baan krijg je volop de ruimte om actief mee te denken over de ondersteuningsvraagstukken die vanuit onze verschillende locaties en op alle onderwijsniveaus ontstaan.
In deze functie ben je casemanager van verschillende leerlingen binnen onze school en voer je onderzoeken op aanvraag uit. Observaties, adviesgesprekken en ondersteuningsvraagstukken behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Je adviseert en coacht leerlingen, collega's en teams over complexe hulpvragen en waar nodig combineer je dit met diagnostiek. Om je werk goed te kunnen doen onderhoud je nauwe contacten met de kaderdocenten en werk je ook samen met verschillende (interne en externe) disciplines. Samen werk je aan een goede begeleidingsstructuur voor leerlingen.

Jouw profiel
  • Je beschikt over een universitair diploma voor orthopedagogiek met een NVO basisaantekening Diagnostiek.
  • Diagnostiek (psychodiagnostiek en dyslexie) en verslaglegging rondom diverse onderzoeksvragen zijn voor jou gesneden koek. Je hebt hier veel ervaring mee.
  • Je kunt goed omgaan met weerstand en kritiek. Je laat je niet snel uit het veld slaan en durft op te komen voor jouw visie. 
  • Vaardigheden en eigenschappen die bij jou passen zijn initiatiefrijk en flexibiliteit.  
  • Ervaring in een soortgelijke functie binnen het brede onderwijsveld, met name in het voortgezet onderwijs, zien wij als een pluspunt.

Carmel College Salland
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met bijna 2.700 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum, atheneum-plus en gymnasium. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan.  
Onze school staat midden in de samenleving. We willen voor onze leerlingen het best denkbare onderwijs realiseren. Onderwijs dat onze leerlingen voorbereidt op hun toekomst. 

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijk parttime baan van 0,2 fte maar bij voorkeur 0,6 fte tot uiterlijk einde schooljaar 2018-2019. Het gaat om een aanstelling ter vervanging wegens ziekte. 
Bij deze functie hoort een passende beloning. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.098 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 10). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevrouw A. Andriƫn
Functie: Teamleider 
Telefoon: 0572 - 34 85 01

Tijdens de voorjaarsvakantie (van 20 april tot en met 5 mei 2019) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 6 mei 2019 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.


Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 10
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 4.098,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 10). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.