Vacature Docent Engels 2e graads in Lelystad

Onderwijs

Over Porteum

Naam school
Porteum
Contactpersoon
Mevr. K. van Dekken
Plaats
Lelystad
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving


 


 

Vacature

Functietitel
Docent Engels 2e graads 
Plaatsingsdatum
2-4-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
FTE
0,9
Aantal uren
19
Omschrijving
1 onderwijslocatie, bestaande uit 7 gebouwen, voor 3.800 middelbare scholieren. In 2021/2022 is het zover. Dan opent onze gloednieuwe campus zijn deuren in polderhoofdstad Lelystad voor al onze vmbo-, havo- en vwo-leerlingen. In de aanloop naar deze grootse overstap – ons onderwijs wordt nu nog op 3 verschillende locaties gegeven – zoeken we een bevlogen docent Engels 2e graads. In teamverband werk je aan innovatief onderwijs en geef je vorm aan onze nieuwe school. Wij zien een glansrijke toekomst waarin traditioneel onderwijs plaats maakt voor leerlinggericht onderwijs met focus op samenwerking.

Meer dan lesgeven
Consider it done. Als betrokken docent Engels breng je met enthousiasme het vak aan onze onderbouwklassen over. We zoeken met ingang van 1 augustus 2019 een nieuwe collega voor 19 lesuren van 60 minuten (0,9 fte). Bovendien krijg je bij ons de ruimte een nieuwe dimensie aan jouw vak te geven. Met de overstap naar Porteum als jouw ‘next step’ grijp je een unieke en uitdagende kans, in een nieuw gebouw en nieuw onderwijs. Het wordt namelijk zoveel meer dan lesgeven. Het wordt pionieren bij Porteum.
 
Samen met onze bevlogen vakgroep Engels denk je mee over vernieuwend onderwijs en de ontwikkeling van een nieuwe school. We zetten in op samenwerking tussen de moderne vreemde talen en zetten met elkaar een krachtige leeromgeving neer waar doeltaal ook voertaal is. Als pionier heb je de expertise, creativiteit en het lef zelf onderwijsmateriaal en lessen te ontwerpen en vakliteratuur in de praktijk te brengen. Op die manier bieden we het onderwijs van de toekomst, waarin we met persoonlijke aandacht leerlingen klaarstomen voor een toekomst die daadwerkelijk in hun achtertuin ontstaat.

Werk in uitvoering
We bouwen nú aan de campus. Letterlijk. Natuurlijk hoef jij straks geen Engels te geven met je voeten in de bouwgrond. Totdat de deuren van Porteum openen, doceer je aan onze vmbo-leerlingen vanuit ISG Arcus. Deze scholengemeenschap vormt straks met de collega’s van de SGL en SG De Rietlanden de nieuwe campus. Vanaf dag 1 bundel je de krachten met alle collega’s, ook al is dat in het begin nog even vanaf 3 locaties. Samen werken jullie aan beter onderwijs voor onze leerlingen en wordt vormgegeven aan jullie eigen, toekomstige onderwijs, functie-inhoud en werkplezier.

 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Meer dan een docent Engels 2e graads
One small step for (wo)man, one giant leap for mankind. Zo voelt het als jij aan het begin van schooljaar 2021/2022 als een van de eersten ons nieuwe onderwijscampus betreedt. Maar niet voordat je een flinke invloed hebt gehad op de ontwikkeling van de nieuwe school. Je bent bij ons dus meer dan docent Engels alleen, je bent een van onze pioniers. In deze periode van transitie grijp jij je kansen. Je kunt goed omgaan met de komende veranderingen en je snapt dat je vastigheid pas kunt opbouwen als we eenmaal naar Porteum verhuisd zijn. Jouw blik is gericht op de toekomst die je zelf mede vormgeeft. Pioniersgeest is een musthave, verder heb jij in de pocket:
  • een afgeronde lerarenopleiding voor 2e graads docent Engels. Ben je een ijzersterke LIO? Please introduce yourself.
  • een portfolio waarmee jij je ervaring, competenties, kwaliteiten en je vermogen tot reflectie kan onderstrepen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Je kan op ons rekenen
  • brutomaandsalaris tot € 4.186,00 (LB) plus eindejaarsuitkering
  • reiskostenvergoeding
  • diverse verlofregelingen waaronder (betaald) ouderschapsverlof, een individueel keuzebudget aan verlofuren voor duurzame inzetbaarheid en zorgverlof.
  • intensief begeleidingsprogramma voor onze nieuwe docenten.
  • ruime mogelijkheden als het gaat om nascholing en doorontwikkeling.
  • studieverlof en opleidingsbudget.
  • eigen laptop.
  • cafetaria-regeling met o.a. bedrijfsfitness en fietsplan.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Pionieren begint nú
Een pionier als jij wacht niet op de perfecte beginsituatie. Dus nu deze unieke kans voorbijkomt, deel je direct jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatieknop of door te mailen naar pz@svol.nl
Solliciteer sowieso vóór 8 mei a.s., want dan sluiten we de vacature. Je krijgt hoe dan ook bericht van ons. Goed bericht is een uitnodiging voor een eerste gesprek, bij wederzijds enthousiasme plannen we een tweede gesprek. Een proefles kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Vragen? Over onze toekomstvisie en/of deze vacature? Bel Kees Reijneveld, afdelingsleider mavo (0320-240500), voor het antwoord.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.