Vacature Groepsleerkracht gr. 1/2 in Rotterdam

Onderwijs

Over Bavokring

Naam school
Bavokring
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht gr. 1/2 
Plaatsingsdatum
2-4-2019
Met ingang van
1-8-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0000
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een fulltime groepsleerkracht (parttime ook mogelijk) voor groep 1/2. Het betreft een fulltime vervanging die overgaat in 2 dagen vacature.

Over de Bavokring:
Basisschool de Bavokring streeft er naar om een goede afspiegeling te zijn van de stad Rotterdam en in het bijzonder van de wijk Kralingen. Wij zijn een open, kleine school waar iedereen elkaar kent. Docenten en bestuur staan in goed contact met de ouders. De school is katholiek maar staat open voor alle religies en culturen. Dit op basis van wederzijds respect en het zien van overeenkomsten. De Bavokring past het onderwijs aan, aan het niveau en de capaciteiten van individuele kinderen. Dus extra aandacht waar nodig, maar ook een plusklas voor kinderen die uitgedaagd moeten worden op een hoger niveau.  We zijn een Lekker Fit! school en besteden extra aandacht aan muziek dans en toneel.

Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.bavokring.nl/

 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          In het bezit is van een pabo diploma;
·          De missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          Op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          In nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          Een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          Een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          Salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 
Kristel van Dalsum, directeur (kristel.vandalsum@rvko.nl of bel 010-4116881
 
Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'leerkracht gr. 1 t/m 8' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.