Vacature Docent(en) NT2 in Den Helder

Onderwijs

Over ROC Kop van Noord-Holland

Naam school
ROC Kop van Noord-Holland
Contactpersoon
Mevr. M. Franssen
Plaats
Den Helder
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met meer dan 450 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Dat doen we vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen. Stuk voor stuk centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo zijn we altijd dichtbij.

Samenwerking in plaats van concurrentie
Het ROC Kop van Noord-Holland is in 1993 ontstaan uit een fusie tussen verschillende onderwijsinstellingen op het gebied van beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en vormingswerk in Den Helder, Schagen, Middenmeer en Den Burg. Aanleiding voor deze fusie was de realiteit van een versnipperd onderwijsaanbod in relatie tot het in die jaren door de overheid gevoerde bezuinigingsbeleid op het gebied van onderwijs. De onderwijsinfrastructuur in Noord-Holland dreigde aangetast te worden, iets wat alleen kon worden tegengegaan door bundeling van krachten. De vorming van één regionaal opleidingscentrum was het antwoord op deze ontwikkelingen. Op deze manier bleven zoveel mogelijk opleidingstrajecten voor de regio behouden. Samenwerking in plaats van concurrentie is een goede zet gebleken en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Vacature

Functietitel
Docent(en) NT2 
Plaatsingsdatum
1-4-2019
Met ingang van
Schooljaar 2019/2020
Omschrijving
Voor de afdeling Basis / Educatie zijn wij voor het nieuwe schooljaar 2019/2020 op zoek naar:

Docent(en) NT2

We zoeken docenten die (tijdelijk voor de duur van het betreffende project) een aantal dagdelen (ook avonden) beschikbaar zijn om NT2-lessen te verzorgen op leslocaties in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Kreileroord, Schagen en Den Helder.

Functieomschrijving
Je geeft les binnen educatieve trajecten NT2 (Nederlands als tweede taal). Daarnaast ben je trajectbegeleider van de cursisten en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van Educatie en aan de activiteiten van de afdeling.

Eisen

Functie-eisen
Profiel
Je beschikt over een relevant hbo-diploma inclusief lesbevoegdheid. Ook heb je de opleiding Docent NT2 afgerond, bent bezig met de opleiding of staat inmiddels ingeschreven voor de opleiding. Je hebt ervaring in het lesgeven in het NT2-onderwijs. Je stemt jouw didactiek af op de verschillen in onderwijsbehoefte van de cursisten. Als docent ben je in staat om de cursisten te motiveren en te stimuleren. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en je werkt goed in teamverband. Je verzorgt gestructureerd en zorgvuldig de voortgangsbegeleiding en de cursistrapportage.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Functieniveau                     
LB (cao mbo)

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
  • Maaike Zuidam, coördinator regio West-Friesland, telefoon 06 5315 0542
  • Klaartje Broers, coördinator regio Kennemerland, telefoon 06 8201 3338
  • Pia Koning, coördinator regio Kop van Noord-Holland, telefoon 06 5182 1497

Solliciteren is mogelijk t/m 12 mei 2019 via onze website werkenbij.rockopnh.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.