Vacature Lesgevend medewerker Nederlands 2e graads in Bilthoven

Onderwijs

Over Stichting Werkplaats Kindergemeenschap

Naam school
Stichting Werkplaats Kindergemeenschap
Contactpersoon
Mevr. Yvonne Vermeulen
Plaats
Bilthoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. Sinds september 2006 bewonen we een nieuw schoolgebouw waarin we werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.

Vacature

Functietitel
Lesgevend medewerker Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
1-4-2019
Met ingang van
1 augustus 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
ca. 0,9 fte
Aantal uren
ca. 26
Omschrijving

De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. We werken in een prachtig modern schoolgebouw dat volledig is toegerust voor onze manier van werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat. De Werkplaats is een zeer geliefde school bij kinderen, ouders en medewerkers. Nieuwe medewerkers worden warm ontvangen en er is voor hen een goed begeleidingsprogramma. Op de Werkplaats werken alle medewerkers de woensdagmiddagen samen in werkgroepen, teams en vakgroepen. Van sollicitanten verwachten we dat zij ook woensdagmiddagen beschikbaar zijn. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Volgens cao voortgezet onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Voor nadere inlichtingen kan je contact opnemen met Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O, bereikbaar op telefoonnummer 030-2282841. Ook kan je op de website www.wpkeesboeke.nl uitgebreide informatie vinden over de school.

Sollicitatiebrieven met motivatie en CV ontvangen wij graag tot uiterlijk 5 mei 2019 via de mail, gericht aan: Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O: y.vermeulen@wpkeesboeke.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.