Vacature Docent Natuurkunde - Scheikunde (vmbo) in Ermelo

Onderwijs

Over Chr. College Groevenbeek

Naam school
Chr. College Groevenbeek
Contactpersoon
Mevr. Anta van den Noort
Plaats
Ermelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1350 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 110 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 500 leerlingen en 50 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.
  • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
  • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
  • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.
Bijzonderheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meehelpen om de christelijke identiteit van de school gestalte te geven en dat zij zich gedragen overeenkomstig onze kernwaarden.
Wij zoeken medewerkers die bij voorkeur betrokken zijn bij een kerk of christelijke geloofsgemeenschap. Medewerkers dienen in elk geval een persoonlijke binding met het christelijk geloof te hebben. Voor nieuwe docenten is een voorwaarde, dat zij in oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid een dagopening kunnen doen.

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde - Scheikunde (vmbo) 
Plaatsingsdatum
29-3-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
118-VE-NaSk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6000 - 0,8000
Aantal uren
15-20
Omschrijving
Education is not only the learning of facts, it’s rather the training of the mind to think  – Albert Einstein

In de sector vmbo-Ermelo zijn wij op zoek naar een bevlogen docent, die met behulp van moderne middelen de leerlingen enthousiast kan maken voor de vakken natuurkunde en scheikunde. We zoeken een flexibele collega die de drive heeft om zichzelf en het vak te ontwikkelen. Iemand die, samen met collega’s, nieuwe werkvormen en practica kan ontwikkelen en uitvoeren.
Heb jij het doel om leerlingen niet alleen maar feiten binnen het vak natuur-/scheikunde aan te leren, maar wil je ze zelf na laten denken over onderwerpen en ruimte geven om zelf te ontdekken? Dan zoeken wij jou! Wij zijn van mening dat de prachtige wereld van de natuurwetenschappen juist ook voor de vmbo-leerlingen belangrijk zijn!

 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij vragen een afgeronde 2e graads lesbevoegdheid voor de vakkencombinatie Natuur-/Scheikunde. De nadruk ligt op het vak Natuurkunde. 
Studenten die in de afrondende fase van hun opleiding zitten nodigen wij ook uit te solliciteren. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB-LC
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling is in principe in schaal LB. 
Afhankelijk van aantoonbare ervaring is een inschaling in schaal LC bespreekbaar.
Beginnende docenten of zij die nog niet zolang ervaring hebben, beginnen in schaal LB.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een proefles maakt deel uit van de selectieprocedure. 
Wij verwachten in de maand mei de selectieprocedure af te ronden. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.