Vacature 751026 Docent Maatschappijleer 1e gr in Boxmeer

Onderwijs

Over Elzendaalcollege

Naam school
Elzendaalcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Boxmeer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Elzendaalcollege is een school met 1800 leerlingen in Boxmeer en 600 leerlingen in Gennep. Onze school staat voor kwaliteit en voor een prettige en veilige sfeer. De school bouwt aan de toekomst: haar eigen toekomst en de toekomst van de leerlingen, die in vervolgopleidingen tot de beste studenten behoren. Het Elzendaalcollege vindt inspiratie in het motto: “Samen ontdekken waar je goed in bent”. Het Elzendaalcollege biedt leerlingen mavo, havo, atheneum en gymnasium in Boxmeer en vmbo basisberoepsgerichte leerweg, vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, mavo en havo/vwo juniorcollege (1e en 2e leerjaar) in Gennep.
Bijzonderheden
Het Elzendaalcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
751026 Docent Maatschappijleer 1e gr 
Plaatsingsdatum
28-3-2019
Met ingang van
28-03-2019
FTE
0,7
Omschrijving
Het Elzendaalcollege biedt elke leerling een optimale kans om het diploma te behalen dat het beste bij zijn of haar capaciteiten past. Onze school heeft twee vestigingen, een in Boxmeer en een in Gennep. In Boxmeer biedt het Elzendaalcollege leerlingen vmbo theoretisch/gemengde leerweg, havo, atheneum en gymnasium aan. In Gennep bieden we de onderwijsvormen vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretisch/gemengde leerweg en havo/vwo juniorcollege (leerjaar 1 t/m 3) aan. Op beide locaties halen we, met een scherpe blik op de toekomst, het maximale uit een leerling. Dit doen we in een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd innoverende leeromgeving waarbij onze leerlingen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Wegens het waarnemen van een zwangerschaps- & bevallingsverlof zijn wij per 10 juni 2019 op zoek naar een enthousiaste 1e docent Maatschappijleer/Maatschappijwetenschappen. Het gaat om een baan met een werktijdfactor van ongeveer 0,7 wtf. Het betreffen in totaal 17 lesuren, in de klassen 4H en 4V lessen Maatschappijleer en in de klassen 4H en 5V lessen Maatschappijwetenschappen. Kennis van het nieuwe programma voor maatschappijwetenschappen is een pré.

Denkt u dat u de geschikte kandidaat bent voor deze vacature? Reageer dan uiterlijk 5 mei a.s. via https://vacatures.omo.nl. Omdat we alle sollicitaties graag via dezelfde weg willen ontvangen, willen wij u vragen om uitsluitend via de link op de website van OMO te solliciteren op deze vacature. Voor meer informatie kunt u uw vraag e-mailen naar personeelszaken@elzendaalcollege.nl

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.