Vacature 751025 Docent Tekenen 1e graad 0,7 wtf in Boxmeer

Onderwijs

Over Elzendaalcollege

Naam school
Elzendaalcollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Boxmeer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Elzendaalcollege is een school met 1800 leerlingen in Boxmeer en 600 leerlingen in Gennep. Onze school staat voor kwaliteit en voor een prettige en veilige sfeer. De school bouwt aan de toekomst: haar eigen toekomst en de toekomst van de leerlingen, die in vervolgopleidingen tot de beste studenten behoren. Het Elzendaalcollege vindt inspiratie in het motto: “Samen ontdekken waar je goed in bent”. Het Elzendaalcollege biedt leerlingen mavo, havo, atheneum en gymnasium in Boxmeer en vmbo basisberoepsgerichte leerweg, vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, mavo en havo/vwo juniorcollege (1e en 2e leerjaar) in Gennep.
Bijzonderheden
Het Elzendaalcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
751025 Docent Tekenen 1e graad 0,7 wtf 
Plaatsingsdatum
28-3-2019
Met ingang van
25-03-2019
FTE
0,7
Omschrijving
Het Elzendaalcollege biedt elke leerling een optimale kans om het diploma te behalen dat het beste bij zijn of haar capaciteiten past. Onze school heeft twee vestigingen, een in Boxmeer en een in Gennep. In Boxmeer biedt het Elzendaalcollege leerlingen vmbo theoretisch/gemengde leerweg, havo, atheneum en gymnasium aan. In Gennep bieden we de onderwijsvormen vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretisch/gemengde leerweg en havo/vwo juniorcollege (leerjaar 1 t/m 3) aan. Op beide locaties halen we, met een scherpe blik op de toekomst, het maximale uit een leerling. Dit doen we in een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd innoverende leeromgeving waarbij onze leerlingen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Wegens waarneming van een zwangerschaps- en bevallingsverlof zijn wij vanaf het begin van het schooljaar 2019-2020 op zoek naar een enthousiaste 1e graad tekendocent. Het gaat om een baan met een werktijdfactor van plm. 0,7 wtf (ca. 18 lesuren). De waarneming zal ongeveer tot de kerstvakantie doorlopen.

De sectie is op zoek naar een flexibele, sociale en verantwoordelijke collega die in het bezit is van de 1e graad bevoegdheid, ervaring heeft met het vak Tekenen in de examenklas en affiniteit en ervaring heeft met het digitaal ontwerpen (Adobepakket). Denkt u dat u de geschikte kandidaat bent voor deze vacature? Reageer dan uiterlijk 10 mei a.s. via https://vacatures.omo.nl. Omdat we alle sollicitaties graag via dezelfde weg willen ontvangen, willen wij u vragen om uitsluitend via de link op de website van OMO te solliciteren op deze vacature. Voor meer informatie kunt u uw vraag e-mailen naar personeelszaken@elzendaalcollege.nl

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.