Vacature ZOEK DE SCHOOL WAAR JIJ JE THUIS VOELT! in Amsterdam

Onderwijs

Over DE BREDE SELECTIE

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Hogendorp
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DE BREDE SELECTIE is een samenwerkingsinitiatief van acht schoolbesturen en verzorgt oplossingen voor alle korte en langdurende vervangingen voor alle 110 openbare scholen  voor primair onderwijs in Amsterdam. De samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOadA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT, Orion en VierTaal. 

DE BREDE SELECTIE zoekt voor korte en langdurende vervangingen op 110 gevarieerde openbare scholen in Amsterdam breed inzetbare, enthousiaste leerkrachten voor basis- en speciaal (basis)onderwijs.

 
Bijzonderheden
DE BREDE SELECTIE werkt alleen met bevoegde leerkrachten. 4e jaars PABO-studenten worden wel uitgenodigd om alvast te solliciteren.

Vacature

Functietitel
ZOEK DE SCHOOL WAAR JIJ JE THUIS VOELT! 
Plaatsingsdatum
25-3-2019
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,2-1,0 fte
Omschrijving
Als je wilt werken in het openbaar primair onderwijs in Amsterdam, hoe vind je dan de school waar jij je thuis voelt? Zomaar starten op een school geeft je niet de kans om eens rustig rond te kijken en uit te vinden waar jij je het prettigst voelt. Terwijl het juist zo belangrijk is, dat je je thuis voelt.

DE BREDE SELECTIE geeft je de kans om rustig een tijd rond te kijken binnen de 110 aangesloten scholen in Amsterdam. Je wordt door ons opgenomen in een vaste of flexibele pool van vervangers. Daarbij gaat het niet om vervangingen voor een dagje, maar in de regel voor langere perioden. Je krijgt dus echt de tijd om te ervaren hoe het is.

De acht besturen voor openbaar primair onderwijs in Amsterdam werken samen in “DE BREDE SELECTIE”. Dit zijn: AWBR, OOADA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT, VierTaal en Orion.

Wij zoeken naar oplossingen voor personele vraagstukken in de openbare scholen voor primair onderwijs in Amsterdam. Wij hebben altijd vacatures voor enthousiaste, flexibele leerkrachten, onderwijsassistenten en ander onderwijspersoneel. Lio-er’s, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, herintreders en senioren zijn ook welkom! En veel van onze vervangers stromen na een tijdje door naar een vaste baan op één van de scholen.

Je wordt ingezet binnen ons zeer gevarieerde scholenaanbod, van traditioneel tot het allernieuwste. Daar vind je zowel regulier onderwijs als Dalton- en Montessorischolen en andere vernieuwende concepten, o.a. Natuurlijk Leren, ontwikkelingsgericht onderwijs, alles-in-één-scholen,onderwijs voor nieuwkomers en SO en SBO. Voldoende keuze dus!

We zorgen voor begeleiding en coaching van onze vervangers, zodat je je professionele kwaliteiten kunt vergroten en voldoet aan alle competenties van de functie voor leerkracht. Dat is handig voor net afgestudeerde PABO-studenten, maar ook fijn voor herintreders of senioren, die misschien al even uit het onderwijs zijn. Startende leerkrachten nemen ook deel aan het 3-jarig begeleidingstraject van één van de acht besturen.


Vanuit de pool is er veel doorstroming naar reguliere vaste banen op onze scholen. Vacatures van scholen sturen wij ook door naar de vervangers. En vind je het juist fijn om op verschillende scholen ervaring op te doen, dan kan dat uiteraard ook!

Eisen

Functie-eisen
Relevante opleiding voor de functie

-Pabo diploma voor leerkracht
-MBO Pedagogisch werk diploma richting onderwijsassistentof (of 3e of 4e jaars Pabo-student)
-ALO diploma voor gymleerkracht
-intern begeleidersopleiding/orhopedagogiek diploma voor intern begeleider 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO primair onderwijs
Arbeidsvoorwaarden
DE BREDE SELECTIE is een organisatie van en voor het openbaar onderwijs in Amsterdam.
Wij zijn niet-commercieel.
Iedereen wordt betaald volgens de cao PO en komt in het ABP Pensioenfonds.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@debredeselectie.nl en wij nemen contact met je op!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.