Vacature Docent Economie 2e gr / E&O in Den Haag

Onderwijs

Over Johan de Witt Scholengroep

Naam school
Johan de Witt Scholengroep
Contactpersoon
Mevr. M. van Duijvenbode
Plaats
Den Haag
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
De scholengroep verzorgt onderwijs op vijf locaties in Den Haag.
Deze zijn gepositioneerd in de stadsdelen Centrum en Laak.

De locatie Zusterstraat biedt havo, mavo en vmbo aan. In de directe omgeving, waaronder ook Transvaal, wordt geen voortgezet onderwijs aangeboden.

Op de locatie Hooftskade worden vmbo gemengde, kader- en basisberoepsgerichte leerwegen (met of zonder LWOO) aangeboden.
De locatie Glasblazerslaan biedt onderwijs aan nieuwkomers (eerste opvang anderstaligen / EOA) van 12 tot 16 jaar. Nieuwkomers zijn jongeren die korter dan 2 jaar in Nederland zijn en die de Nederlandse taal niet of nauwelijks machtig zijn.
De locatie Capadosestraat biedt in samenwerking met het ROC Mondriaan de opleiding AKA (binnenkort Entreeopleiding genoemd) aan. Deze opleiding bereidt leerlingen voor op het beroep arbeidsmarktgericht assistent op niveau 1. Daarnaast wordt de basisberoepsgerichte leerweg van het vmbo en het praktijkonderwijs aangeboden.
De locatie Vermeerstraat biedt onderwijs aan nieuwkomers (eerste opvang anderstaligen / EOA) van 12 tot 16 jaar. Nieuwkomers zijn jongeren die korter dan 2 jaar in Nederland zijn en die de Nederlandse taal niet of nauwelijks machtig zijn.

Vacature

Functietitel
Docent Economie 2e gr / E&O 
Plaatsingsdatum
21-3-2019
Met ingang van
01-08-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 fte
Omschrijving
Het Johan de Witt zoekt professionals die zich volledig inzetten voor de jonge mensen aan wie het Johan de Witt onderwijs biedt. Dit zijn jongeren die met hun uiteenlopende achtergronden dezelfde kansen verdienen als alle andere jongeren.
Het Johan de Witt is voortdurend in ontwikkeling en constant bezig om haar onderwijs te verbeteren. Het doel om excellente school te worden is inmiddels gerealiseerd.
We werken,onder andere, volgens de methodiek van leerKRACHT. Docenten werken in teams aan de verbetering van hun eigen lessen met behulp van bordsessies, lesbezoeken, feedback geven en gezamenlijk lesontwerp.
We hebben een hechte en leuke personeelsgroep, waarin gezamenlijk heel hard wordt gewerkt. Werken op het Johan de Witt is uitdagend en intensief. Daarom krijgen nieuwe docenten bij ons altijd goede persoonlijke begeleiding in de vorm van een coach. We moedigen medewerkers aan, en maken het mogelijk, zich te blijven ontwikkelen. Het Johan de Witt investeert in haar medewerkers door uitgebreide opleidingsmogelijkheden te bieden.
Wil jij deel uitmaken van deze excellente school? Stuur dan snel je motivatie en C.V. naar ons op!
C.V. en motivatiebrief kun je sturen naar Marijke van Duijvenbode,
afdeling Personeelszaken: m.vanduijvenbode@johandewittscholengroep.nl

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij volgen de CAO VO van de Stichting VO Haaglanden
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.