Vacature Leerkracht bovenbouw, SBO de Vlindertuin in Alkmaar

Onderwijs

Over De Vlindertuin

Naam school
De Vlindertuin
Contactpersoon
Dhr. F. Larooi
Plaats
Alkmaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
SaKS: Samen Katholieke Scholen

SaKS is een onderwijsstichting voor primair onderwijs bestaande uit basisscholen in Alkmaar en Bergen. Vijftien scholen die in een lange traditie staan en kennis, inspiratie en inzichten uitwisselen in het belang van de ontwikkeling van kinderen. Het totaal is hierdoor meer dan de som der delen. Alle scholen van SaKS hebben een basisarrangement (geen zwakke scholen). SaKS is financieel gezond.
 
Op onze scholen zijn we nieuwgierig naar elk kind. Schoolteams zetten zich in om kinderen te helpen hun talenten te ontdekken. Zodat ze zelfbewust en vol zelfvertrouwen in de wereld staan: bij SaKS kun je worden wie je bent! SaKS creëert een beweging om het onderwijs anders te organiseren en neemt hiervoor de individuele leerbehoefte en talenten van het kind als uitgangspunt. SaKS beweegt naar een netwerkorganisatie in verbinding met de buitenwereld.
 
Drie richtsnoeren ondersteunen de beweging van SaKS
  •   Bewegen naar eigenaarschap
  •   Ontdekken en ontwikkelen van talenten
  •   Samenwerken en verbinden

De Vlindertuin

De Vlindertuin is een school voor speciaal basisonderwijs en ligt in de wijk Alkmaar-Noord. De school biedt onderwijs op maat voor kinderen met diverse leer- en gedragsvragen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Het draait hierbij om ontwikkeling in brede zin; cognitief, creatief, sociaal en emotioneel.

Vacature

Functietitel
Leerkracht bovenbouw, SBO de Vlindertuin 
Plaatsingsdatum
19-3-2019
Met ingang van
6 mei 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
1,0 fte
Omschrijving
Voor de ziektevervanging van een collega is de Vlindertuin van half mei tot half juli op zoek naar een

                                                  Enthousiaste leerkracht L11 (bovenbouw)
                                                                          (1,0 FTE)


Functie
Wij zoeken een ervaren leerkracht voor de bovenbouw met affiniteit voor de leerling met speciale onderwijs- en ondersteuningsbehoefte. Naast de competenties van een vakbekwame leerkracht zoeken wij degene die pro-actief en communicatief vaardig is ingesteld. Een afgeronde Master SEN is een pre.
Ben jij de betrokken en enthousiaste leerkracht met affiniteit en ervaring in het speciaal (basis) onderwijs, deel jij jouw ervaringen om zo de schoolontwikkelingen en onderwijskwaliteit een impuls te geven en heb jij iets extra’s te bieden vanuit jouw kennis en specialisme? Dan is dit je kans! Nieuwsgierig naar onze school, kijk op www.de.vlindertuin-saks.nl

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse
Sollicitanten kunnen tot en met 8 mei 2019 reageren via onderstaande knop (Meesterbaan) onder vermelding van vacaturenummer 011-2019. De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Na de vervanging van het ziekteverlof kun je bij goed functioneren in overleg starten bij de SaKS poule.

Meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Frans Larooi, directeur, te bereiken via telefoonnummer 06-15061778.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.