Vacature Docent Frans 1e graad in Rotterdam

Onderwijs

Over Vreewijk Lyceum

Naam school
Vreewijk Lyceum
Contactpersoon
Mevr. Linda Waals
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
Vreewijk is hét lyceum in Rotterdam-Zuid voor havo/vwo-leerlingen. Leerlingen die nieuwsgierig zijn, graag zelf onderzoek doen, zelf willen ontwerpen, hard willen werken en van techniek houden, kunnen bij Vreewijk Lyceum hun hart ophalen. Iedere leerling krijgt bij ons zoveel mogelijk keuzevrijheid in en verantwoordelijkheid voor het leerproces. Als docent op Vreewijk Lyceum geef je daarom intensieve begeleiding bij de te maken keuzes en zelfstandig studeren. Zo kunnen wij onze leerlingen de opstap naar een mooie plek in de maatschappij bieden. Wij zijn met ingang van 2018-2019 gestart met de Haven Havo.
 
Vreewijk Lyceum is een van de acht scholen van CSG Calvijn. De scholen van CSG Calvijn gaan mee met de tijd, werken nauw met elkaar samen en delen kennis en middelen. We bieden een inspirerende werkomgeving, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen vanzelfsprekend zijn. Alle Calvijnscholen dragen met trots het keurmerk ‘goed’ van de Onderwijsinspectie. Ga jij ook voor uitstekend onderwijs, dan ben je bij ons van harte welkom!

Vacature

Functietitel
Docent Frans 1e graad 
Plaatsingsdatum
15-3-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
Vreewijk Lyceum zoekt zo spoedig mogelijk een 1e graads docent Frans voor 0,8 fte. Het betreft zowel uren in de bovenbouw als in de onderbouw. In de bovenbouw van het vwo wordt lesgegeven in gecombineerde clusters met het Zuider Gymnasium.

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.