Vacature Docent ICT / Applicatiebeheer in Gouda

Onderwijs

Over mboRijnland

Naam school
mboRijnland
Contactpersoon
Mevr. S. Gans
Plaats
Gouda
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Over mboRijnland
Trots op mbo

In onze naam benadrukken we hoe trots we zijn op ons middelbaar beroeps­onderwijs. Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die echt iets toevoegen aan onze omgeving. Ook geven we studenten de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in hun mogelijkheden, in hun talenten, in hun drijfveren. Onze studenten hebben de toekomst.

Méér dan mbo

Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.

Onze regio

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politiek en maatschappelijke instellingen.  Dat doen we vanuit onze scholen in:

  • Alphen aan den Rijn;
  • Gouda;
  • Leiden;
  • Leidschendam-Voorburg;
  • Woerden;
  • Zoetermeer.
Rijnlands denken

mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Docent ICT / Applicatiebeheer 
Plaatsingsdatum
14-3-2019
Met ingang van
zsm
Referentienummer
616111
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,8
Omschrijving

Voor mbo college Techniek en ICT in Gouda zijn wij op korte termijn op zoek naar een docent ICT.

Je verzorgt op een inspirerende manier lessen voor de opleidingen, begeleidt studenten van niveau 2, 3 en 4 en deelt je kennis met collega’s. Hiernaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van onderwijs- en opleidingsplannen. Als onderwijsteam heb je een rol in de studieloopbaanbegeleiding en BPV-begeleiding van studenten en verdeel je overige teamtaken. Samen met je collega’s ontwikkel je nieuwe lesplannen, beoordeel je examens en begeleid je bij examenopdrachten.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen

Werk je als zelfstandige of in het bedrijfsleven, en heb je interesse om jonge mensen voor je vakgebied op te leiden? We gaan graag met je in gesprek over de (part-time) mogelijkheden. Beschik je daarnaast over hbo werk- en denkniveau, ben je bevoegd docent of ben je bereid om je bevoegdheid op korte termijn te behalen? Dan komen we graag met je in contact.

Op onze website vind je meer informatie over de inhoud van de functie en over de systemen waarvan kennis en ervaring wordt gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB / LC
Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van opleiding, ervaring en bevoegdheid word je ingeschaald in de functie van docent LB of docent LC. De functies zijn gewaardeerd in schaal LB (maximaal € 4.123,-) of LC (maximaal € 4.779,-) van de cao MBO.

Daarnaast bieden wij een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot scholing.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sandra Schaap, onderwijskundig teamleider ICT Beheer of Sandra Gans, HRM Recruitment via telefoonnummer 088-2221777.

Solliciteren?

Zie je het helemaal zitten om te starten als docent bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton, waar je je motivatie voor je reactie en cv kunt uploaden.

Na je sollicitatie

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag zo spoedig mogelijk uit voor een kennismaking. In dit eerste gesprek kunnen we je meer vertellen over onze organisatie, zo leren we elkaar beter kennen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.